Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΣΤΕΜΜΕΝΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ-TO ΚΑΡΤΕΛ ΚΟΚΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΒΙΑΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ [PHOTOS- VIDEO]

Share it:

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη κινεζικής ηλεκτρονικής ιστοσελίδας ότι συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χόνγκ Κόνγκ 19χρονη Ελληνίδα, μοντέλο, να μεταφέρει σε σακίδιο πλάτης 2,6 κιλά κοκαΐνης!

Δεν είχε ενημερωθεί η ΕΛΑΣ για την σύλληψη της19χρονης

Για τη σύλληψη της Ελληνίδας, που προφανώς δήλωσε μοντέλο στις τελωνειακές αρχές του αεροδρομίου του Χονγκ Κόνγκ, δεν είχε ενημερωθεί επισήμως ως το απόγευμα της τετάρτης η Ελληνική Αστυνομία, οπότε η ταυτότητά της παρέμεινε αρχικά άγνωστη.


Η κινέζικη εφημερίδα συνοδεύει την σύλληψη με φωτογραφίες

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Νότιας Κίνας, που έφερε στο φως την είδηση, τη συνόδευσε και με φωτογραφίες από τη σύλληψη της πανύψηλης όπως φαίνεται Ελληνίδας, στην οποία έχουν φορέσει κουκούλα, προφανώς για να μην αναγνωρίζεται.              Έχει αναστατώσει τη σόου μπιζ

Το σοβαρό περιστατικό, που και ως είδηση με τα κενά της ακόμη, έχει αναστατώσει την ελληνική σόου μπιζ, διαδραματίστηκε κατά τις πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας, την Δευτέρα.

Τότε η κοπέλα, φέρεται να αφίχθη αεροπορικώς από την Αιθιοπία στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Στο αεροδρόμιο αποφασίστηκε ο έλεγχος

Εκεί, αποφασίστηκε από τους τελεωνειακούς να ελεγχθεί η ίδια και το σακίδιο πλάτης.

              Πηγές του ΥΠΕΞ επιβεβαίωσαν τη σύλληψη

Πηγές του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών επιβεβαίωσαν την σύλληψη χωρίς όμως να μπορούν να δώσουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες σε ό,τι αφορά το αστυνομικό-δικαστικό σκέλος της υπόθεσης.

            Βαποράκια μεγάλου καρτέλ κοκαΐνης

Η 19χρονη, λοιπόν, είναι η τέταρτη γυναίκα που συλλαμβάνεται τις τελευταίες ημέρες στην Κίνα κατά την προσπάθεια τους να εισάγουν κοκαΐνη στην χώρα, γεγονός που δημιουργεί βάσιμες υποψίες ότι όλες αυτές αποτελούν βαποράκια μεγάλου καρτέλ, που επεδίωκε εισαγωγή στο Χόνγκ Κόνγκ μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης.
                  Πότε συνελήφθησαν οι άλλες τρεις

Έτσι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 14 Νοεμβρίου, ημέρα Τρίτη και την περασμένη Παρασκευή, 17 του μηνός άλλες τρεις γυναίκες οι οποίες με παρόμοιο τρόπο επιχειρούσαν να περάσουν την κοκαΐνη στο έδαφος του Χόνγκ Κόνγκ.

          Από πού έφτασαν στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

Συγκεκριμένα η μία γυναίκα αφίχθη στο αεροδρόμιο αυτό από Αιθιοπία, όπως και η Ελληνίδα, η δεύτερη είχε ξεκινήσει από το Περού κι έφθασε στο Χονγκ Κονγκ μέσω Ολλανδίας και η τρίτη προερχόταν από την Τανζανία και είχε ταξιδέψει αεροπορικώς μέσω Αιθιοπίας.


Η ίδια κατηγορείται για εμπορία επικίνδυνου ναρκωτικού και παραπέμφθηκε στο Δικαστήριο. Στο Χονγκ Κονγκ η πράξη αυτή θεωρείται έγκλημα που επιφέρει ποινή ισόβιας κάθειρξης και πρόστιμο ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι τελωνειακοί συνέλαβαν άλλες τρεις γυναίκες στο αεροδρόμιο και κατάσχεσαν κοκαΐνη αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ της Τρίτης και της Παρασκευής.

Η ίδια κατηγορείται για εμπορία επικίνδυνου ναρκωτικού και παραπέμφθηκε στο Δικαστήριο. Στο Χονγκ Κονγκ η πράξη αυτή θεωρείται έγκλημα που επιφέρει ποινή ισόβιας κάθειρξης και πρόστιμο ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων.
«Πιστεύουμε ότι τα κατασχεθέντα ναρκωτικά ήταν για τοπική κατανάλωση. Είναι πιθανό οι έμποροι ναρκωτικών να προσπαθούν να εισαγάγουν ναρκωτικά παράνομα πριν από την εορταστική περίοδο», είπε μια πηγή που συμμετέχει στις έρευνες.

Ο ίδιος σημείωσε ότι οι τελωνειακοί υπάλληλοι εξακολουθούν να ερευνούν εάν οι τέσσερις γυναίκες ανήκουν το ίδιο σωματείο διακίνησης ναρκωτικών που εισάγουν κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης του Χονγκ Κονγκ, πρόκειται για την Μελισσαροπούλου Ειριντ, σύμφωνα με την καταγραφή του ονόματός της στα τοπικά ρεπορτάζ.
Από τον τοπικό τύπο προκύπτει πως κατά την τελευταία περίοδο οι κινεζικές αρχές του αεροδρομίου, εντόπισαν τουλάχιστον τέσσερις λαθρεμπόρους κοκαΐνης που έφθασαν στο κινεζικό λιμάνι από την Αιθιοπία.

Ήδη η Μελισσαροπούλου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου της ασκήθηκε δίωξη για παράνομη διακίνηση μεγάλης ποσότητας επικίνδυνων ναρκωτικών, κι όπως γράφει χαρακτηριστικά ο τοπικός τύπος, το 19χρονο μοντέλο ξέσπασε σε κλάματα.

Η Ελληνίδα κινδυνεύει ακόμα και με ισόβια κάθειρξη στην ασιατική χώρα.«Θεωρούμε ότι τα ναρκωτικά προορίζονταν για την τοπική αγορά κοκαΐνης», σημείωσαν αξιωματικοί της ασφάλειας.


Εισαγωγή κόκας ενόψει της εορταστικής περιόδου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές του Χόνγκ Κόνγκ έχουν στοιχεία ότι σε πρώτη φάση, μεγάλο καρτέλ κοκαΐνης επεδίωξε την εισαγωγή κοκαΐνης εν όψει της εορταστικής περιόδου και της επικείμενης άφιξης οικονομικά ευκατάστατων τουριστών.Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Post A Comment:

0 comments: