Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

S.O.S. : ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ! [PHOTO]

Share it:

Σε καιρό κρίσης, που οι καταναλωτές ψάχνουν τρόπους να γλιτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα έξοδα, οι επιτήδειοι καραδοκούν.

Οι απάτες με προσφορές, κουπόνια και ψεύτικους διαγωνισμούς που χαρίζουν επιταγές, είναι παλιά και διαχρονική ιστορία, όμως ο τρόπος της απάτης είναι κάθε φορά διαφορετικός.

Αυτές τις ημέρες, ένας καινούριος αλλά πέρα για πέρα ψεύτικος διαγωνισμός κάνει τον γύρο του διαδικτύου με αμέτρητους χρήστες να έχουν πέσει στην παγίδα, διεκδικώντας τη δελεαστική κάρτα δώρου των 300 ευρώ για την… επέτειο των 24 ετών του Σκλαβενίτη.

Το post ενημερώνει πως η εταιρεία χαρίζει κάρτα δώρου αξίας 300 ευρώ και πολλά ακόμα στη συνέχεια, για να εορτάσει την 24η επέτειο του.

Αν πατήσουμε το link, μας παραπέμπει σε ιστοσελίδα που μας ζητά να απαντήσουμε σε ερωτήσεις.

Ασχέτως με τις απαντήσεις μας, θα είμαστε «κερδισμένοι»…

Αυτή είναι η διαφορά με τους παλιότερους διαγωνισμούς-απάτες με κουπόνια από σούπερ μάρκετ.

Ενώ συνήθως οι επιτήδειοι δημιουργούσαν μια σελίδα και μάζευαν likes και κοινοποιήσεις, αυτή τη φορά, οι ίδιοι οι χρήστες του Facebook, εν αγνοία τους, καλούνται να κοινοποιήσουν την απάτη σε ομάδες με μεγάλο αριθμό χρηστών.

Ο σχετικός «διαγωνισμός» είναι μια ακόμη κοροϊδία με απώτερο σκοπό να εγγράψει χρήστες σε υπηρεσίες SMS υψηλής χρέωσης και δεν πρέπει να λάβετε μέρος και να τον κοινοποιείτε, διότι μπορεί να παρασύρετε άλλους χρήστες. Εκτός αυτού, θα δείτε το κινητό σας τηλέφωνο να «κολλάει» και να παρουσιάζει αρκετά προβλήματα.

Δείτε την ανακοίνωση του Σκλαβενίτη προκειμένου να προστατεύσει τους πελάτες του:
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

0 comments: