Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΤΟ JUMBO ΦΛΕΓΕΤΑΙ : Η ΑΓΩΓΗ ΜΑΜΟΥΘ ΤΩΝ 1,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΥΠΑΤΙΟΥ ΠΑΤΜΑΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΠΟΡΣΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ! [PHOTOS]

Share it:


Η αγωγή έχει κατατεθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών από την οικογένεια Πατμάνογλου εννέα μήνες μετά το τροχαίο με την μοιραία Porsche.

Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Φεβρουαρίου του 2017, η Porsche την οποία οδηγούσε ο γιος του Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη των Jumbo, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο Honda Civic της οικογένειας Πατμάνογλου που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.Η σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία και το ανήλικο αγοράκι τους, ο Παύλος, που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο σκοτώνονται ακαριαία. Το ίδιο και ο Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός της Porsche και φίλος του Ανδρέα Γεωργακόπουλος.Η χρηματική αποζημίωση που ζητά η οικογένεια Πατμάνογλου, αφορά σε ψυχική οδύνη των συγγενών της Αποστολίας και του μικρού Παύλου, στις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο αλλά και στα προσωπικά αντικείμενα που υπήρχαν στο όχημα. Στρέφεται εναντίον του ιδιοκτήτη του οχήματος, των κληρονόμων του θανόντος οδηγού και της ασφαλιστικής εταιρείας.«Οι χρηματικές αξιώσεις είναι οι συνηθισμένες που εγείρονται σε αυτές τις περιπτώσεις και αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ» λέει στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», άτομο κοντά στην οικογένεια Πατμάνογλου.Την ίδια στιγμή, η δικογραφία της υπόθεσης έχει σταλεί στην Εισαγγελία Θηβών προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρουν ποινικές ευθύνες τρίτα πρόσωπα πέραν του 24χρονου οδηγού Γιώργου Βακάκη, που έχασε τη ζωή του μαζί με τον συνοδηγό φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο. Αν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου ατόμου, η υπόθεση θα μπει στο αρχείο.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

0 comments: