Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΤΖΟΥΛΙ ΤΣΟΛΚΑ: Νέο Τραγούδι Με Τους 40+ The Band...

Share it:
"ΨΕΜΑ"... Έτσι ονομάζεται το νέο τραγούδι των 40+ The Band που έβαλε την φωνή της η Τζούλι Τσόλκα. Ένα καταπληκτικό ντουέτο που ερμηνεύει η ίδια με τον Πάνο Μελά σε στίχους δικούς του και μουσική Θωμά Πέππα - Μιχάλη Σαλούστρου (40+The Band).

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή...
Στο SMASH Recording Studio βρέθηκε η Τζούλι Τσόλκα μετά από πρόσκληση του ροκ συγκροτήματος 40+ The Band. Εκεί δημιουργήθηκε ένα άκρως δυναμικό, ροκ, τραγούδι με τίτλο "Ψέμα" σε στίχους Πάνου Μελά και μουσική Θωμά Πέππα - Μιχάλη Σαλούστρου (40+The Band), οι οποίοι είναι φυσικά και μέλη του ροκ συγκροτήματος.
Το "Ψέμα" είναι ένα ντουέτο στα πλαίσια της νέας δισκογραφίας που ετοιμάζουν οι 40+ The Band και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Νοεμβρίου 2017 από την DARK Records Greece.
Η Τζούλι Τσόλκα αποδέχτηκε την πρόταση από το ροκ συγκρότημα και έντυσε με την φωνή της ένα από τα ντουέτα που ετοιμάζουν.
Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά συγκλονιστικό αφού ακούμε μια εντελώς διαφορετική Τζούλι να ξεδιπλώνει το φωνητικό της ταλέντο τόσο στην ψηλή κλίμακα όσο και στην χαμηλή.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι 40+ The Band είναι οι:
Θωμάς Πέππας - Τύμπανα
Γιώργος Βάλβης - Μπάσο
Μιχάλης Σαλούστρος - Κιθάρες
Πάνος Μελάς - Φωνητικά.
Η νέα τους δισκογραφική δουλειά αναμένεται στα τέλη Νοεμβρίου 2017 και κρύβει πραγματικά μεγάλες εκπλήξεις αφού το μεγαλύτερο μέρος είναι ντουέτα με φίλους.
Όλο αυτό φυσικά εν όψη της μοναδικής τους εμφάνισης στο "ΓΥΑΛΙΝΟ", αίθουσα UPSTAGE στις 28 Οκτωβρίου 2017.

Share it:

LIFESTYLE

LIFESTYLE GOSSIP

Post A Comment:

0 comments: