Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Δημήτρης Κανελλόπουλος (DOMENICA). Για μένα ο έρωτας είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, είχε και έχει, πάντα ξεχωριστή θέση στη ζωή μου και αυτό είναι κάτι που βγαίνει και στα τραγούδια μου. (XCLUSIVE INTERVIEW)

Share it:


Συναντήσαμε τον Δημήτρη Κανελλόπουλο  με αφορμή την πρώτη , προσωπική του δισκογραφική δουλειά   με τίτλο «Άσε τ΄όνειρο ν΄ανάψει».
Ο Δημήτρης, είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους τραγουδιστές, με μερικές δεκάδες μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, σπουδαίες συνεργασίες και συνεχίζει μέχρι σήμερα να δίνει το παρόν στο καλό, ποιοτικό τραγούδι! Άνθρωπος απλός, συγκροτημένος, που τον διακρίνει η  αγάπη και αφοσίωση για τη δουλεία του.
Σπούδασε μουσική, στο Ελληνικό στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών . Γνωρίζει να παίζει ηλεκτρικό μπάσο, ντραμς, και υπήρξε δάσκαλος κιθάρας σε διάφορα ωδεία. Γράφει στίχους, μουσική και ερμηνεύει ο ίδιος τα τραγούδια του.
Συναντηθήκαμε στην Γλυφάδα. Συζητήσαμε ενδιαφέροντα πράγματα, ανταλλάξαμε ιδέες, φιλοσοφήσαμε… και μου παραχώρησε μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για λογαριασμό του FRESH magazine. Απολαύστε τoν!

FM : Δημήτρη,  δεν θα αποφύγω την  κλασική  ερώτηση  που θα ρωτούσε ένας δημοσιογράφος κάποιον καλλιτέχνη, και αυτό για ευνόητους λόγους. Πότε, πώς και γιατί ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη μουσική;
( Γέλιο…) ! Η μουσική ήταν κάτι που από μικρό παιδί με μάγευε θα έλεγα,το να δημιουργώ  και να τραγουδάω νιώθω ότι κάνω αυτό που με εκφράζει απόλυτα. Όταν αυτό περνάει και στον κόσμο νιώθω ότι το κάνω καλά κι αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω.

FM : Τι σημαίνει για σένα η μουσική Δημήτρη; Τι είναι αυτό που σε οδήγησε να ασχοληθείς  πιο επαγγελματικά; 
Το τραγούδι, η μουσική γενικότερα για μένα είναι δημιουργία και έμπνευση.. Μερικές φορές μπορώ να πω ότι λειτουργεί και σαν ψυχοθεραπεία…                 ( χαμόγελο..)

FM: Έχεις κάποιο τραγούδι που να το λες και να θυμάσαι κάποιον δικό σου άνθρωπο;
Είναι πολλά, και πολλές οι στιγμές μας δε θα ήταν εύκολο να απαριθμήσω μόνο ένα. Νομίζω ότι τα τραγούδια κυλάνε μέσα μας είναι στο Dna μας. Συνδέονται με καλές και κακές στιγμές.

F.M: «Άσε τ΄όνειρο ν΄ανάψει». Η πρώτη  προσωπική  σου δισκογραφική του δουλειά που κυκλοφόρησε πρόσφατα . Μίλησε μας…
Ελένη, είναι η πρώτη μου προσωπική δισκογραφική δουλειά,είναι τραγούδια που τα ετοίμαζα καιρό. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να τα παρουσιάσω και με μεγάλη μου χαρά βλέπω ότι αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Επίσης να ευχαριστήσω και όλους τους συντελεστές που ήταν δίπλα μου και με στήριξαν.
https://www.youtube.com/watch?v=JeI7xGtRtdE

F.M:  Πώς βλέπεις το μέλλον της Ελληνικής ροκ σκηνής;
Βλέπω και αντιλαμβάνομαι την αγωνία και την προσπάθεια πολλών συγκροτημάτων να αναδειχθούν και να πάρουν χώρο και χρόνο στο εγχώριο αλλά και διεθνές στερέωμα. Αφουγκράζομαι και επικροτώ και αναγνωρίζω.
Είμαστε όλοι στο ίδιο καζάνι.Το μέλλον της ελληνικής σκηνής δείχνει υγιές και γόνιμο. Στο χέρι μας είναι να το καρποφορήσουμε. ( χαμόγελο…) !

F.M: Έχεις πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό σου. Ποιες ήταν οι πιο ενδιαφέρουσες  που έκανες στα χρόνια που είσαι στο χώρο της μουσικής;
Όλες οι  συνεργασίες στην πορεία μου υπήρξαν σημαντικές δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποια Κάθε άνθρωπος ή συνεργάτης που συναντάμε επηρεάζει τη μετέπειτα εξέλιξή μας και συμπεριφορά μας. Τους ευχαριστώ όλους έναν έναν ξεχωριστά...

F.M: Τι λείπει σήμερα από την Ελληνική Μουσική;
Κοίτα Ελένη…θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί και ταλαντούχοι άνθρωποι. Νιώθω όμως, ότι αυτό που
λείπει σήμερα είναι το όνειρο, το όνειρο που πρέπει να έχει ένας νέος καλλιτέχνης να εκφραστεί μέσα από το τραγούδι.

F.M: Η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει όλους. Η δική σου ζωή έχει αλλάξει λόγο της κατάστασης; 
Η Οικονομική κρίση σίγουρα μας έχει επηρεάσει όλους, όμως τα όνειρα μας δεν σταματούν ποτέ...( χαμόγελο..) Προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα μετανομάζουμε τα όνειρα μας σε στόχους,και παλεύουμε να τα κατακτήσουμε!

F.M : Ποια είναι τα σχέδια σου για το φετινό χειμώνα.
Ελένη, οι συναυλίες είναι ο κύριος στόχος...

FM: Συνήθως στα τραγούδια , τον πρωτεύοντα ρόλο τον έχει ο έρωτας; Νομίζεις πως ότι και να μας συμβαίνει… ο έρωτας... παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή μας;
Για μένα ο έρωτας είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, είχε και έχει, πάντα ξεχωριστή θέση στη ζωή μου και αυτό είναι κάτι που βγαίνει και στα τραγούδια μου. Άλλωστε τα περισσότερα τραγούδια μου είναι βιωματικές ιστορίες οπότε πρώτα - ζω τις στιγμές και μετά τις κάνω τραγούδια.

F.M: Αν κάποιο νέο παιδί που θέλει να ξεκινήσει στον χώρο σας ζήταγε κάποια συμβουλή τι θα του έλεγες;
Αγάπη, υπομονή και πολύ δουλειά τίποτα άλλο.

F.M Έχεις  κάποιο όνειρο ανεκπλήρωτο το οποίο θα έκανες τα πάντα για να το εκπληρώσεις;
Αρκετά. Είμαι άνθρωπος που ονειρεύεται και έτσι πρέπει να είμαστε όλοι μας, να μην σταματάμε να κάνουμε όνειρα, ακόμα και εάν αυτά μοιάζουν άπιαστα. Εγώ έκανα αρκετά άπιαστα όνειρα που θεωρούσα ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και κάποια τα πέτυχα. Για να πραγματοποιηθούν όμως πρέπει να τα πιστεύεις και εγώ τα πιστεύω…

F.M Δημήτρη, σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τη συνέντευξη που μας παραχώρησες! Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα σε όσους μας διαβάζουν;
Σε ευχαριστώ και εγώ Ελένη για την όμορφη κουβέντα που κάναμε. Το μήνυμα μου είναι να κυνηγάμε τα όνειρα μας, να είμαστε αυθεντικοί σε ότι κάνουμε, να δημιουργούμε και να ζούμε την κάθε στιγμή...

OFFICIAL LINKS του Δημήτρη
https://www.facebook.com/DimitrisKanellopoulos.Domenica.gr/
https://www.instagram.com/dimitris51/
https://www.youtube.com/user/KanellopoulosD

Επιμέλεια Συνέντευξης: Ελένη Σκιαδά

Share it:

INTERVIEWS

Post A Comment:

0 comments: