Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Έλλη Παπαγγέλη :“Δεν τα παρατάω εύκολα και μου αρέσει να προσπαθώ προκειμένου να επιτύχω κάτι. Αποκτά νόημα η ζωή σου όταν προσπαθείς για κάτι.”

Share it:
Η Έλλη Παπαγγέλη,  γεννήθηκε τον Μάϊο του 1988 στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αγία Παρασκευή. Είναι κάτοχος δύο πτυχίων. Σπούδασε Ιστορικός και Αρχαιολόγος - Ιστορικός Τέχνης. Μιλάει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά Τα καλοκαίρια συμμετέχει εθελοντικά σε ανασκαφές και ασχολείται με γνωστή πολιτική νεολαία. Ωστόσο, προς το παρόν, η δουλειά της είναι το μόντελινγκ.

Νέα, ωραία και επιτυχημένη… ο λόγος για τον οποίον η  Έλλη Παπαγγέλη, η οποία  κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στον χώρο του Modeling έχοντας αξιόλογες συνεργασίες στο ενεργητικό της.
 Το γνωστό μοντέλο μιλά στο  FRESH Magazine για την καριέρα της, τη ζωή της και ό,τι απασχολεί ένα μοντέλο σήμερα. 

F.M: Έλλη καλησπέρα. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να ασχολείσαι με τον χώρο του μόντελινγκ;
Το να ασχολείσαι με το μόντελινγκ είναι δύσκολο, όπως συμβαίνει και με όλες τις δουλειές. Υπάρχει πρωινό ξύπνημα, κούραση, τρέξιμο, ορισμένες φορές απογοήτευση αλλά φυσικά υπάρχουν και ωραίες εμπειρίες όπως: ταξίδια, υψηλές οικονομικές απολαβές σε μερικές περιπτώσεις, διασκέδαση, κ.λπ.. Όταν το αποτέλεσμα σε δικαιώνει τότε μετριάζονται και οι δυσκολίες. 

F.M: Πώς προέκυψε το μόντελινγκ στη ζωή σου;
Εντελώς τυχαία. Δεν ήταν ποτέ όνειρο της ζωής μου, όπως ήταν πολλών άλλων κοριτσιών. Εγώ ήμουν λίγο αγοροκόριτσο γι αυτά. Το ξεκίνησα σε σχετικά μεγαλύτερη ηλικία, μετά τις σπουδές μου δηλαδή, όταν μου έγινε μία πρόταση από ένα πρακτορείο. Εκείνη την περίοδο αναζητούσα δουλειά οπότε και ξεκίνησα.

F.M:Ποιες είναι οι βλέψεις σου για το μέλλον; 
Προς το παρόν ασχολούμαι καθαρά με την δουλειά μου, δυστυχώς όμως δεν μπορείς να ασχολείσαι για πάντα με το μόντελινγκ. Θέλω κάποια στιγμή να κάνω κάτι επιχειρηματικά και να επενδύσω τα χρήματα που έχω συγκεντρώσει από την μέχρι τώρα πορεία μου.

F.M: Ποιο θεωρείς ότι είναι το δικό σου δυνατό χαρακτηριστικό;
Είμαι πολύ ευτυχής γιατί έχω μεγάλη επιμονή αλλά και υπομονή σε ό,τι κάνω. Στα επαγγελματικά
αλλά και στην ζωή μου γενικότερα. Δεν τα παρατάω εύκολα και μου αρέσει να προσπαθώ προκειμένου να επιτύχω κάτι. Αποκτά νόημα η ζωή σου όταν προσπαθείς για κάτι.
 
F.M:Σπουδές, δουλειά, φωτογραφήσεις. Αλήθεια, έχεις  προσωπική ζωή;
Φυσικά και έχω προσωπική ζωή όπως όλοι οι άνθρωποι, όσο πολυάσχολοι και να είναι. Υπάρχουν ώρες της ημέρας που μπορεί κάποιος να ασχοληθεί με τα προσωπικά του! 

F.M: Ποιο  χόμπι σε  χαλαρώνει;
Με χαλαρώνει απίστευτα το να ασχολούμαι με την κηπουρική και την ανθοκομία. (Χαμόγελο...) Έχω (στο μπαλκόνι, γιατί μένω δυστυχώς σε πολυκατοικία) πολλά λουλούδια. Μου αρέσει να τα φροντίζω, διαβάζω γι’ αυτά και τα προσέχω σαν τα μάτια μου!
 
F.M: Πώς αντέδρασαν οι δικοί σου άνθρωποι όταν τους είπες ότι θα ασχοληθείς πιο ενεργά, πιο επαγγελματικά με το μόντελινγκ;
( Γέλιο..) Απ’ ό,τι θυμάμαι, δεν αντέδρασαν. Γενικά με τους γονείς μου ποτέ δεν είχαμε σχέση καθοδήγησης και είμαι πολύ τυχερή γι αυτό. Πάντα ήμουν ελεύθερη να εξελίσσομαι όπως εγώ θέλω. Δεν μου είπαν ποτέ τι να κάνω και τι όχι. Πέρα από τα αυτονόητα "κακά" πράγματα και πιστεύω ότι έτσι πρέπει να κάνουν όλοι οι γονείς.


F.M: Υπάρχει κάποιο μοντέλο από το εξωτερικό που θαυμάζεις;
Θαυμάζω τα top models της δεκαετίας του '90. Η αγαπημένη μου είναι η Εlle Macpherson. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο μοντέλο που πέρασε από τον πλανήτη αν και είναι λίγο αδικημένη.

F.M: Ποιο ήταν το συναίσθημά σου όταν ανέβηκες στην πασαρέλα για πρώτη φορά;
Είχα πολύ φυσιολογικά συναισθήματα. Ήθελα να κάνω την πασαρέλα μου, να πάει καλά, και να φύγω. Δεν είχα άγχος.

F.M: Έχοντας την εμπειρία πλέον, θα ήθελα να μου πεις με τρεις λέξεις τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ένα καλό μοντέλο.
Επιμονή, συνέπεια και απλότητα.

F.M: Έχεις  μετανιώσει για κάτι που έχεις κάνει στην ζωή σου;
Όχι. Έχω μετανιώσει περισσότερο για όσα δεν έχω κάνει.

F.M: Κλείνοντας, την συνέντευξή μας, θα ήθελα να μου πεις πώς θα προτιμούσες να δεις τον εαυτό σου μετά από μία δεκαετία. 
Θα ήθελα να έχω κάνει οικογένεια, να είμαι υγιής, καλοδιατηρημένη και να μένω σε μονοκατοικία είτε στην Αθήνα είτε αλλού.

F.M: Ευχαριστώ από καρδιάς την Έλλη Παπαγγέλη  για την υπομονή της  και τις ενδιαφέρουσες απαντήσεις της . Διαθέτει  μια απαστράπτουσα προσωπικότητα και  αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Σε ευχαριστώ και εγώ Ελένη μου για την όμορφη συζήτηση που είχαμε. 

F.M: Το site της Έλλης Παπαγγέλη, για να την απολαύσετε, είναι:       http://www.elliepapageli.com/photos/editorials/
Η σελίδα της  στο facebook : https://www.facebook.com/papageliellie

Επιμέλεια Συνέντευξης: Ελένη Σκιαδά

Share it:

INTERVIEWS

Post A Comment:

0 comments: