Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Η συγκινητική πράξη του ζευγαριού μία μέρα πριν τον γάμο

Share it:
Ρουβάς και Ζυγούλη δημιούργησαν μια ιστοσελίδα στο Internet, όπου γνωστοποιούν και μέσα από αυτή, το πως μπορεί να κάνει κάποιος εισφορά στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ
Αύριο Δευτέρα, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα ενώσουν τις ζωές τους, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι θα παντρευτεί, ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην έπαυλη του κύριου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, οι οποίοι θα είναι και οι κουμπάροι του ζευγαριού.  

Μάλιστα, η πρόσκληση γάμου που έστειλαν στους φίλους και τους συγγενείς τους, συνοδευόταν από ένα ακόμα σημείωμα στο οποίο το ζευγάρι γνωστοποιεί πώς αντί δώρου επιθυμεί να γίνει δωρεά στο Σύλλογο "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" για την ενίσχυση των σκοπών του. 


 

Μία μέρα πριν από τον γάμο, Ρουβάς και Ζυγούλη δημιούργησαν μια ιστοσελίδα στο Internet, το miazoimazi.gr, όπου γνωστοποιούν και μέσα από αυτή, το πως μπορεί να κάνει κάποιος εισφορά στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ. Επίσης έβαλαν και αντίστροφη μέτρηση για την σημαντικότερη μέρα της ζωής τους.

Share it:

LIFESTYLE

LIFESTYLE GOSSIP

Post A Comment:

0 comments: