Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Ρόδος: Αλβανός αποπειράθηκε να βιάσει δυο τουρίστριες

Share it:
Οι δύο γυναίκες τον κατήγγειλαν ότι προσπάθησε να τις ακινητοποιήσει χτυπώντας τες, όμως κατόρθωσαν να του ξεφύγουν πετώντας του πέτρες

Στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου οδηγείται σήμερα ένας 44χρονος Αλβανός που συνελήφθη από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ιαλυσού στην περιοχή της Κρεμαστής, μετά την καταγγελία σε βάρος του από δύο νεαρές Αγγλίδες ότι επιχείρησε να τις βιάσει.

Οι δυο κοπέλες που παραθερίζουν στη Ρόδο περπατούσαν κοντά στη γέφυρα της Κρεμαστής προερχόμενες από το αεροδρόμιο, όταν ο 44χρόνος τις πλησίασε και προσπάθησε να τις ακινητοποιήσει. Αρχικά, εκείνες αντέδρασαν έντονα και τον απομάκρυναν πετώντας του πέτρες, όμως επέστρεψε με το αυτοκίνητο του και αυτή τη φορά άσκησε βία πάνω τους, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι γυναίκες.

Όπως κατέθεσαν, κατάφεραν να του ξεφύγουν τρέχοντας και έδωσαν την περιγραφή του αυτοκινήτου του στους αστυνομικούς, οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις και δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Ο 44χρονος, που είναι κάτοικος Κρεμαστής, κρατείται και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑ

Post A Comment:

0 comments: