Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Ολυμπιακός: Πιέζει την Λέγκια για Οφόε ο Ενροτό!

Share it:
Ο μάνατζερ του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, Κριστόφ Ενροτό κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος της μεταγραφής του άσου της Λέγκια στον Ολυμπιακό

Ο Βέλγος ατζέντης του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του πολωνικού πρωταθλήματος, Βάντις Οτζίτζα-Οφόε φέρεται να έχει εκφράσει στην διοίκηση της Λέγκια την ενόχληση του για το γεγονός πως οι πρωταθλητές Πολωνίας έχουν φρενάρει την μεταγραφή του Βέλγου μέσου στον Ολυμπιακό.

Ο Κριστόφ Ενροτό με δηλώσεις του στην πολωνική εφημερίδα, Przeglad Sportowy έκανε λόγο για αθέτηση της συμφωνίας της Λέγκια με την πλευρά του Οτζίτζα-Οφόε.

«Η Λέγκια δεν σέβεται τα όσα συμφωνήθηκαν μισό χρόνο πριν. Μας υποσχέθηκαν κάτι, αλλά αυτό δεν το αποτύπωσαν στο χαρτί», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει πλέον 2.5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 28χρονου μέσου, ωστόσο το 50% του συγκεκριμένου ποσού θα καταλήξει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, όπως προβλέπεται από την συμφωνία με τους Πολωνούς.

Η Λέγκια προκειμένου να αποκομίσει τα μέγιστα οικονομικά οφέλη εγείρει υψηλότερες απαιτήσεις με συνέπεια να μην ανάβει το πράσινο φως για την υλοποίηση της μεταγραφής
Share it:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Post A Comment:

0 comments: