Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Αγωνία για 17χρονο από το Ηράκλειο: Φοβόμαστε ότι κινδυνεύει, λέει η οικογένειά του

Share it:
Ο Βασίλης Στεφανάκης φέρεται να ταξίδεψε στην Αθήνα - Τελευταία μίλησε μαζί του η αδερφή του τα ξημερώματα της Πέμπτης - «Φοβάμαι ότι εκεί που είναι, κινδυνεύει»...

Μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης ενός 17χρονου ερευνά η αστυνομία στην Κρήτη ύστερα από καταγγελία των γονιών του. Ο Βασίλης Σφακιανάκης αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη όταν και έφυγε για άγνωστο λόγο από το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 17χρονος φαίνεται πως ταξίδεψε ως την Αθήνα, χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής στην οικογένειά του. Παρά τις συνεχείς κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο από τον πατέρα και την αδερφή του, ο Βασίλης δεν έχει απαντήσει με την οικογένεια του να εκτιμά πως κινδυνεύει.

«Ο Βασίλης έφυγε από το σπίτι το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης λέγοντας ότι πάει μία βόλτα. Μετά από τρεις ώρες τον πηρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και δεν το σήκωνε. Έτσι πήγαμε κατευθείαν στην αστυνομία. Προσπαθούσα να έρθω σε επικοινωνία με τον Βασίλη και το τηλέφωνό του ήταν κλειστό» δήλωσε στο protothema.gr η αδελφή του 17χρονου, Μαριάννα Σφακιανάκη.

Ο νεαρός μίλησε για τελευταία φορά με την αδερφή του τα ξημερώματα της Πέμπτης ενώ λίγη ώρα μετά τη συνομιλία μαζί της διέγραψε τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εξαφανίστηκε. 

«Κάποια στιγμή, ξημερώματα Πέμπτης, μιλήσαμε στο Facebook πάρα πολύ λίγο και μου έστειλε κάποια μηνύματα που έλεγαν ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου στο μέλλον. Εγώ του ζητούσα να μου πει που βρίσκεται για να πάω να τον πάρω και έβλεπα ότι αυτός φοβόταν πάρα πολύ. Δεν μου απάντησε ποτέ σε ποιο μέρος βρίσκεται και την Πέμπτη το μεσημέρι διέγραψε το προφίλ του στο Facebook με αποτέλεσμα να χάσουμε τα ίχνη του. Το μόνο που γνωρίζουμε από την αστυνομία είναι ότι βρίσκεται στην Αθήνα. Φοβάμαι πάρα πολύ γιατί πιστεύω ότι κάποιο πρόσωπο κρύβεται πίσω από τον αδερφό μου και τον παρακινεί προς το κακό. Έχουμε μιλήσει με όλους τους φίλους και τις παρέες του στην Κρήτη αλλά δεν γνωρίζουν τίποτα. Κάποιους φίλους του, τους εχει ανακρίνει η αστυνομία και πιστεύω ότι αν γνώριζαν κάτι θα το έλεγαν στους αστυνομικούς γιατί είναι ανήλικοι και θα φοβόντουσαν τους αστυνομικούς αλλά δεν γνωρίζουν τίποτα» προσθέτει στο protothema.gr.

Τόσο η ίδια όσο και οι γονείς του Βασίλη προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του αλλά αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει εφικτό.  «Θέλουμε να τον παρακαλέσουμε να επικοινωνήσει μαζί μας, να μάθουμε ότι είναι καλά και να γυρίσει και πάλι κοντά μας. Ο Βασίλης είναι μόλις 17 ετών, μου έλεγε τα πάντα και φοβάμαι ότι εκεί που είναι, κινδυνεύει» είναι η έκκληση της Μαριάννας. 


Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑ

Post A Comment:

0 comments: