Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Ανατροπή στη Ρόδο: Κατηγόρησαν έναν αθώο ότι βίασε 14χρονη αλλά ήταν όλα ψέματα

Share it:
Δικαιώθηκε από το δικαστήριο ένας 34χρονος πατέρας από την Ρόδο, ο οποίος κατηγορήθηκε από μια 14χρονη πως ασέλγησε σε βάρος της πολλές φορές, ενώ στο ίδιο δωμάτιο κοιμόνταν οι κόρες του.
Ο 34χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αμέσως μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σάλο στο νησί, καθώς οι λεπτομέρειες ήταν ανατριχιαστικές:

Συγκεκριμένα, η 14χρονη που φιλοξενούταν στο σπίτι του 34χρονου από τον Σεπτέμβριο του 2014 (καθώς η μητέρα της φέρεται να αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, τον κατηγόρησε πως την βίασε σε δυο περιστάσεις το 2015.
Μάλιστα η μητέρα της τον είχε καταμηνύσει τον Απρίλιο του 2016, με αποτέλεσμα η υπόθεση να φτάσει στα δικαστήρια.

Ο 34χρονος ο οποίος είναι πατέρας δυο παιδιών και πατριός ακόμα τριών από τον πρώτο γάμο της συζύγου του, προσέβαλε ως απολύτως άκυρη τη διαδικασία που κινήθηκε για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, ενώ υποστήριξε ότι έχουν παραβιαστεί θεμελιώδη δικαιώματά του.
Ο ίδιος, τόνισε απολογούμενος στο δικαστήριο πως συμπαραστάθηκε στην ανήλικη και την φιλοξενούσε, όπως έκανε εξάλλου με οποιονδήποτε συγγενή τους χρειαζόταν την βοήθειά τους.
Το ανήλικο κορίτσι κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με τις δύο ανήλικες κόρες του, ενώ την αντιμετώπιζαν σαν δικό τους παιδί.

ΟΙ ΑΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK 

Όπως υποστήριξε, η ανήλικη άρχισε να έχει συναναστροφές με αγόρια συνομιλώντας μέσω Facebook και ο ίδιος την είχε επιπλήξει όταν διαπίστωσε η σύζυγός του ότι οι επικοινωνίες της είχαν χάσει το μέτρο και οι συνομιλίες της ορισμένες φορές ήταν απρεπείς. Η κατάσταση, όπως περιέγραψε, δεν άλλαξε με αποτέλεσμα να της ζητήσουν να επιστρέψει στην οικία της.
Η ανήλικη ισχυρίστηκε αργότερα, ότι ο κατηγορούμενος τον Φεβρουάριο του 2015, ενώ κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με τις δύο κόρες του, ασέλγησε σε βάρος της χαϊδεύοντας την σε απόκρυφα σημεία του σώματος της, χωρίς να ξυπνήσουν οι κόρες του κι ότι αυτό επαναλήφθηκε ακόμη δύο φορές. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι την βίασε τον Απρίλιο του 2015, ενώ κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι με την κόρη του, η οποία ούτε είδε ούτε και άκουσε τίποτε όπως είπε.
Ο κατηγορούμενος προσκόμισε μάλιστα βεβαίωση από την δημόσια υπηρεσία στην οποία εργάζεται, σύμφωνα με την οποία τις ημέρες εκείνες εργαζόταν σε βραδινή βάρδια από τις 7.30 π.μ. έως και τις 22.00. Διέψευσε ακόμη και τον ισχυρισμό της ότι δεν κατήγγειλε επί ένα έτος τα ανωτέρω διότι την απείλησε ότι θα αναρτούσε στο διαδίκτυο γυμνές της φωτογραφίες. Ο ίδιος επεσήμανε ότι οι καταγγελίες είναι παντελώς ψευδείς ενώ πιθανολογεί ότι ως στόχο έχουν την περιουσία της μητέρας του, που είναι εύπορη.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Post A Comment:

0 comments: