Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Αναβάλλεται ο τελικός Κυπέλλου!

Share it:

Ένα ακόμα κρεσέντο ανοργανωσιάς είναι έτοιμο να καταγραφεί στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.                       

Μπορεί να απομένουν λιγότερες από 42 ώρες μέχρι την προγραμματισμένη έναρξη, μπορεί οι ομάδες να έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους, μπορεί οι φίλαθλοι να έχουν κανονίσει εκδρομές και ξενοδοχεία, αλλά ο τελικός του Κυπέλλου δεν πρόκειται να γίνει το Σάββατο!

Στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της ΓΓΑ συμφωνήθηκε ότι τα πολλά άλυτα ζητήματα γύρω από τη διεξαγωγή του αγώνα στο Πανθεσσαλικό κάνουν μονόδρομο την αναβολή.

Κυριότερος λόγος αυτής της απόφασης είναι, όπως διαβάσατε και νωρίτερα, το ζήτημα με τα εισιτήρια, αφού δεν υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα, ενώ αυτά που εκδόθηκαν δεν έχουν αρίθμηση. Επειδή λοιπόν κάτι τέτοιο είναι παράνομο και εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για την ασφάλεια των θεατών (μιας και καθένας θα μπορούσε να κάτσει όπου θέλει), κρίθηκε από τον Γιώργο Βασιλειάδη ότι δεν γίνεται να αναληφθεί το ρίσκο διεξαγωγής του ματς με αυτά τα δεδομένα.

Κατόπιν αυτού, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της απόφασης και με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον το πού και πότε θα γίνει εντέλει το ματς. Αν θα διεξαχθεί δηλαδή στο Πανθεσσαλικό την προσεχή Τετάρτη ή το Σάββατο ή αν θα τεθεί θέμα αλλαγής της έδρας.
Share it:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Post A Comment:

0 comments: