Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Ολυμπιακός: Η γιορτή για το 7ο συνεχόμενο και 44ο

Share it:

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε για την κυριακάτικη φιέστα για τον Νο44 τίτλο του με μουσικό πρόγραμμα και διάφορες άλλες εκπλήξεις. Ελεύθερη είσοδος για τον κόσμο.

Το moto του Ολυμπιακού είναι: «Γιορτάζουμε το 7ο συνεχόμενο και 44ο πρωτάθλημα του Θρύλου»! Το Καραϊσκάκη και η οικογένεια του Ολυμπιακού, υποδέχονται το 44ο πρωτάθλημα, την Κυριακή 7 Μαΐου στις 20.30.

Μία μεγάλη συναυλία, από το συγκρότημα «Μέλισσες», ξεκινάει το πρόγραμμα της βραδιάς και θα ακολουθήσουν μεγάλες εκπλήξεις. Θα βρεθούν στο γήπεδο Θρύλοι του συλλόγου, οι οποίοι θα τιμηθούν, οι ομάδες των Ερασιτεχνικών τμημάτων που σαρώνουν σε Ελλάδα και Ευρώπη και το μέλλον του Ολυμπιακού, οι Ακαδημίες και οι Σχολές. Και βέβαια, ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος, αυτήν την χρονιά έχει παραπάνω λόγους να πανηγυρίσει έναν σπουδαίο τίτλο και την επίτευξη ενός ακόμα ιστορικού ρεκόρ, με το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Πληθώρα εκδηλώσεων, στο πάρκο των πρωταθλητών, με φουσκωτά παιχνίδια για τους μικρούς φίλους του Ολυμπιακού από τις 4 το απόγευμα στον περιβάλλοντα χώρο του Καραϊσκάκη, με τη συνδρομή χορηγών. Η είσοδος για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού θα είναι ελεύθερη και θα γίνεται από τις Θύρες 1 έως 17. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00. Τα εισιτήρια διαρκείας των Θυρών VIP και VVIP και Θύρας 33 ισχύουν κανονικά.
Share it:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Post A Comment:

0 comments: