Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΔΙΨΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ- ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ ! [Video]

Share it:

Μέσα στο φορτηγό του τρομοκράτη στην Στοκχόλμη βρέθηκαν εκρηκτικά, μεταδίδουν σουηδικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πληροφορίες από την αστυνομία. 

Όπως αναφέρει ο Independent, τα εκρηκτικά βρέθηκαν μέσα σε έναν σάκο στην καμπίνα του φορτηγού. Επρόκειτο για μια αυτοσχέδια βόμβα, που όμως δεν έχει διευκρινιστεί εάν ήταν έτοιμη να πυροδοτηθεί ή όχι.

Αμέσως μετά την επίθεση, η περιοχή αποκλείστηκε σε ακτίνα 200 μέτρων.


Εν τω μεταξύ, ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει την ώρα της επίθεσης, όταν το φορτηγό έπεσε πάνω σε δεκάδες πεζούς που εκείνη την ώρα έκαναν την βόλτα τους σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της σουηδικής πρωτεύουσας. Στο βίντεο φαίνονται δεκάδες άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, παιδιά και μωρά στα καρότσια, να κάνουν αμέριμνοι την βόλτα τους και να χαζεύουν βιτρίνες, όταν ξαφνικά προσπαθούν πανικόβλητοι να τρέξουν να σωθούν. Φεύγουν από τον πεζόδρομο, κάνουν στην άκρη, μπαίνουν στα μαγαζιά και κλάσματα δευτερολέπτου μετά ένα φορτηγό φαίνεται στο πλάνο να περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα – τέτοια που καταλαβαίνεις πως όποιος βρέθηκε στο δρόμο του, ήταν αδύνατο να ξεφύγει!

Το βίντεο είναι τραβηγμένο από κάμερα ασφαλείας ενός από τα καταστήματα του πιο κεντρικού πεζόδρομου της Στοκχόλμης, που βρέθηκε στο στόχαστρο του τρομοκράτη. Αρχικά δείχνει τους πεζούς να περπατούν αμέριμνοι και περίπου στο 25ο δευτερόλεπτο, όλα αλλάζουν.

Σε άλλο βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο, αν και είναι θολό, φαίνεται το φορτηγό την ώρα που πέφτει πάνω στο πολυκατάστημα, ενώ κόσμος φωνάζει σοκαρισμένος.

Στο οπτικό φαίνεται στο κέντρο και λίγο δεξιά της οθόνης αρχικά να διασχίζει κάθετα το δρόμο ένα κίτρινο βανάκι, ενώ αμέσως μετά φαίνεται η λευκή καρότσα του φορτηγού του τρομοκράτη να κινείται ξέφρενα στον πεζόδρομο, προς την αντίθετη κατεύθυνση εκείνου που κρατά την κάμερα.Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Post A Comment:

0 comments: