Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΓΙΟ ΦΩΣ » : «Απαράδεκτες οι δηλώσεις του «βολεμένου» και «αθεόφοβου» [ Video]

Share it:

Οξύτατη επίθεση στον κ. Μάκη Μπαλαούρα εξαπολύει ο κ. Δημήτρης Καμμένος μετά τις δηλώσεις του πρώτου που χαρακτήρισε το Αγιο Φως ως «παγανιστικό κατάλοιπο».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αποκαλεί τον κ. Μπαλαούρα ως «”αγωνιστή” – βολεμένο» και «αθεόφοβο» που θα όφειλε να σκεφτεί πριν προχωρήσει στις δηλώσεις του για το Αγιο Φως πως πρόσφατα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε και προσκύνησε τον Πανάγιο Τάφο.


«Οι δηλώσεις του κ. Μπαλαούρα σχετικά με τη διακοπή της μεταφοράς του Αγίου Φωτός με την αιτιολογία ότι αποτελεί κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και δαπανηρό έθιμο  είναι απαράδεκτες» αναφέρει ο κ. Καμμένος για να προσθέσει «Πρόκειται για μια αδικαιολόγητη και προκλητική επίθεση κατά της Ορθοδοξίας που αυτό το διάστημα βάλλεται συνεχώς και προκαλεί το θρησκευτικό αίσθημα εκατομμυρίων Χριστιανών λίγες μέρες πριν το Πάσχα. «Ναί αυτός ο «αγωνιστής» κατά του φαύλου καπιταλιστικού συστήματος, που ήταν βολεμένος επί χρόνια στην Τράπεζα της Ελλάδος και έπαιρνε τον μισθό του από τα επαχθή  τραπεζικά μονοπώλεια (και αυτό ασφαλώς δεν θα πρέπει να θεωρείται ως ένα σύγχρονο πολιτικό «θαύμα» αλλά μία στυγνή εκμετάλλευση του πολιτικού προσήμου)».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ έχει ως εξής:

«Για τις δηλώσεις του κ. Μπαλαούρα»

Και «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς», ο μέγας Μάκης Μπαλαούρας ξαναχτύπησε.

Οι δηλώσεις του κ. Μπαλαούρα σχετικά με τη διακοπή της μεταφοράς του Αγίου Φωτός με την αιτιολογία ότι αποτελεί κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και δαπανηρό έθιμο  είναι απαράδεκτες.

Πρόκειται για μια αδικαιολόγητη και προκλητική επίθεση κατά της Ορθοδοξίας που αυτό το διάστημα βάλλεται συνεχώς και προκαλεί το θρησκευτικό αίσθημα εκατομμυρίων Χριστιανών λίγες μέρες πριν το Πάσχα.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: