Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΣΠΑΡΑΖΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ : «ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΜΟΥ ΚΑΙ... Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ» ! [Video]

Share it:Η δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στην Κηφισιά, πριν από περίπου ενάμιση μήνα, είχε σοκάρει το πανελλήνιο και είχε προκαλέσει φόβο και ανησυχία σε όλους τους οδηγούς ταξί στην Αθήνα. 
Ο 52χρονος οδηγός βγήκε για την καθημερινή του βάρδια και βρέθηκε νεκρός μέσα στο ταξί του με μία σφαίρα στο κεφάλι. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν το λεωφορείο της γραμμής δεν μπορούσε να περάσει, γιατί το ταξί είχε κλείσει τον δρόμο.

Ο οδηγός του λεωφορείου κατέβηκε για να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε τον 52χρονο νεκρό. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η οικογένειά του, αλλά και οι φίλοι του, δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν τον τόσο άδικο και ξαφνικό χαμό του δικού τους ανθρώπου.

«Εγώ έχασα τον ήρωα μου και η μητέρα μου έχασε τον έρωτα της ζωής της», είχε πει ο γιος του αδικοχαμένου οδηγού με δάκρυα στα μάτια.

Σήμερα, ενάμιση μήνα μετά, ο γιος του, Σπύρος Δεκαβάλλας, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μιλάει για την πορεία των ερευνών και τη ζωή μετά τον χαμό του πατέρα του.Share it:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post A Comment:

0 comments: