Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ Η ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ : «ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΦΕΔΕΣ» ! [Video]

Share it:

Την ώρα που η νέα γενιά δεν βρίσκει εργασία, ή εργάζεται πολύ σκληρά με μικρούς μισθούς που δεν αφήνουν περιθώρια για όνειρα, υπάρχουν βουλευτές που δεν σκέφτονται τι λένε!

Σάλος έχει ξεσπάσει από την απαράδεκτη δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος χθες υποστήριξε ότι το κράτος παίρνει τα λεφτά των συνταξιούχων, για να μην τα σπαταλάνε τα εγγόνια τους σε… φραπέδες!

«Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26% δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα. Έχει όμως διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ».Ο υφυπουργός Υποδομών από τους ΑΝΕΛ, Νίκος Μαυραγάνης, πέταξε βέλη στον κ. Καμμένο και μιλώντας στον ραδιοσταθμό «North» της Θεσσαλονίκης, είπε: «Ο θεσμός της οικογένειας, η σύνταξη του παππού και της γιαγιάς που στηρίζουν τα εγγόνια τους μέχρι να βρούνε εργασία, για εμάς είναι πρώτο μέλημα».«Όλα αυτά είναι μέτρα τα οποία εμείς ως κυβέρνησης ποτέ δεν θα τα παίρναμε από μόνοι μας», πρόσθεσε ο κ. Μαυραγάνης.


Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: