Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ Η ΚΟΝΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ : Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΑΚΗ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ:«ΨΕΥΔΟΘΑΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ» - ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ : « ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ...ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ » ! [Video]

Share it:

Προτού ο αλέκτωρ φωνήσαι τρεις … από την συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και το αυστηρό μήνυμα του Πάνου Καμμένου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη ήρθε με δήλωσή της στην «Ημερησία» να μιλήσει για το «ψευδοθαύμα» του Αγίου Φωτός.

«Όσοι λοιδορούν τον Μπαλαούρα διότι αποκάλεσε παγανιστικό το έθιμο του Αγίου Φωτός, ας ανατρέξουν στον Κοραή, ο οποίος στα Άτακτα, το αποκαλεί «ψευδοθαύμα» που πιστεύουν «ολίγοι ίσως τινές δια μωρίαν και άλλοι δι’αισχροκέρδειαν», δήλωσε η κ. Βάκη.

Στη δήλωση αυτή αντέδρασε άμεσα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

«Ψευδοθαύμα είναι η εκλογή όσων πιστεύουν ότι η ελληνική κοινωνία είναι άθεη, ουδετερόθρησκη και αριστερή», είπε χαρακτηριστικά. «Τα ποσοστά τους αντιστοιχούν σε αυτά των «λοιπών επισήμων θρησκειών στην Επικράτεια». Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα παραστούν στις Ορθόδοξες λατρευτικές εκδηλώσεις της Εκκλησίας μας την Μεγάλη Εβδομάδα καθαρά για ψηφοφοθηρικούς λόγους», συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.

Οξύτατη επίθεση εξαπέλυσε μέσω του ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής.

« Οι μέρες τους είναι μετρημένες. Δύο και σήμερα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Κονιδιάρης.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: