Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΜΥΣΤΙΚΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΕΡΕΥΣΕ ! [Video]

Share it:

Δεν έχουν περάσει καλά-καλά τρεις μήνες από την κυκλοφορία του «άλλη μια ευκαιρία», που αμέσως ξεχώρισαν από την πρώτη μέρα που το άκουσαν οι φίλοι και θαυμαστές του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη και άλλη μια έκπληξη έρχεται να σκάσει σαν βόμβα στα αφτιά μας.

Ένα τραγούδι αγαπημένο που έγραψε ο Παντελής για την αγαπημένη του μητέρα λίγο πριν «φύγει» από την ζωή κι έδωσε το όνομα της «Αθηνά».

 Βέβαια ο αξέχαστος τραγουδιστής δεν πρόλαβε να συνθέσει την μουσική και είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο υπό μορφή α καπέλα.  Λίγες μέρες πριν το εν λόγω τραγούδι διέρρευσε  στο you tube σε μορφή teaser, κάνοντας τους απανταχού θαυμαστές του καλλιτέχνη να χαίρονται διπλά.

  Από την μία που έχουν την ευκαιρία να το ακούσουν όσες φορές θέλουν προσπαθώντας να μαντέψουν, πως θα είναι η μουσική του και από την άλλη που λίγο μετά το Πάσχα κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι από τον δικό τους Παντελή.

Αν και η οικογένεια του αξέχαστου καλλιτέχνη είχε υποσχεθεί ότι κάθε χρόνο θα κυκλοφορεί  μόνο ένα νέο του τραγούδι, ξαφνικά η είδηση αυτή της νέας κυκλοφορίας έρχεται να ταράξει τα νερά αφού κανείς δεν περίμενε ότι μέσα σε ένα χρόνο θα ακούγαμε και δεύτερο .

Απορίας άξιον είναι πως η οικογένεια του αξέχαστου καλλιτέχνη επέτρεψε να διαρρεύσει την συγκεκριμένη στιγμή το εν λόγω τραγούδι και ειδικά σε λογαριασμό θαυμαστή στο you tube.
Oψόμεθα...Share it:

LIFESTYLE

LIFESTYLE GOSSIP

Post A Comment:

0 comments: