Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΤΡΑΓΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ : ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΤΟΥ...[Fotos]

Share it:

Θρήνος για τον 11χρονο Tysen Benz που έβαλε τέλος στη ζωή του όταν η 13χρονη κοπέλα του του έκανε πλάκα ότι αυτοκτόνησε.

Η 13χρονη δεν μπορούσε να διανοηθεί το τραγικό τέλος που θα είχε η φάρσα του θανάτου της στον Tysen Benz. Για να κάνει μάλιστα πιο πειστικό ότι είχε πεθάνει είχε βάλει φίλους τους να γράφουν συλλυπητήρια μηνύματα στα social media.

Η μητέρα του 11χρονου Katrina Goss εξήγησε στη New York Post πως ο Tysen Benz πίστεψε τη φάρσα πως αυτοκτόνησε και έβαλε τέλος στη ζωή του. Τον βρήκε να αργοπεθαίνει στις 14 Μαρτίου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου πέθανε μετά από 3 εβδομάδες.

H  Katrina Goss κρατώντας στην αγκαλιά τον μονάκριβο της Tysen Benz


Δεν ενέκρινε τη σχέση του γιου της με το μεγαλύτερο κορίτσι και δεν μπορεί να διανοηθεί πως έκανε μια τόσο χειριστική φάρσα. Θέλει μάλιστα να καταδικαστεί από τις αρχές για την απερίσκεπτη φάρσα που οδήγησε στην αυτοκτονία του 11χρονου.

"Είμαι πολύ θυμωμένη. Νιώθω ότι είναι μικρά παιδιά αλλά όταν είσαι 13 ετών μπορείς να διακρίνεις το σωστό από το λάθος. Μπορείς να κάνεις τις επιλογές σου. Νιώθω ότι εκμεταλλεύτηκε ένα μικρότερο αγόρι για να το χειραγωγήσει. Δεν νιώθω ότι πρέπει να το περάσουν έτσι απλά αλλά να αναλάβει τις ευθύνες της για αυτή την τρομερή φάρσα".Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και η 13χρονη θα μπορούσε να καταδικαστεί ως ενήλικη, με τη μητέρα του 11χρονου να καλεί τους άλλους γονείς να μιλάνε με τα παιδιά τους για το πολύτιμο δώρο της ζωής και τους κινδύνους του διαδικτύου.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Post A Comment:

0 comments: