Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Ο ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ! [ Fotos]

Share it:

Για την ύπαρξη και δεύτερου πιθανού τρομοκράτη κάνουν λόγο οι ρωσικές αρχές, καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν, οι δράστες ήταν δύο και κατάφεραν να διαφύγουν πριν ενεργοποιήσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 11 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 50 στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι Ρώσοι επιτελείς μετά την ενδελεχή εξέταση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Εκτός του άνδρα, ο οποίος φωτογραφήθηκε με μουσουλμανική περιβολή, η εικόνα του οποίου δόθηκε στη δημοσιότητα, υπάρχει ένας ακόμη ύποπτος, ο οποίος αναζητείται. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι ρωσικές αρχές έχουν μία πρώτη εικόνα του, καθώς καταγράφηκε επίσης από τις κάμερες ασφαλείας.

Όπως αναφέρουν, ο ένας από τους δύο είναι εκείνος που κατασκεύασε τη βόμβα στο σταθμό Πλοσάντ Βαστάνια, η οποία εντοπίστηκε και απενεργοποιήθηκε και ο άλλος με το μούσι, είναι εκείνος που τοποθέτησε την φονική βόμβα στον σταθμό που έγινε η έκρηξη.


            Ο ύποπτος που τοποθέτησε τη βόμβα σκορπίζοντας τον θάνατο...Το κανάλι 5 έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και του δεύτερου υπόπτου…


Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Post A Comment:

0 comments: