Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ! [Fotos]

Share it:

Ένας μικρός άγγελος χρειάζεται τη βοήθειά μας. Ο πατέρας του κάνει σπαρακτική έκκληση για βοήθεια με το ακόλουθο κείμενο.

«Ονομάζομαι Μαλλής Γεώργιος και η γυναίκα μου είναι η Ιουλία . Έχουμε ένα παιδάκι 2,5 χρονών, τον Κωνσταντίνο, που πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία Β βαθμού. Εδώ και τρεις μήνες ο Κωνσταντίνος έχει βγει από το νοσοκομείο και ακολουθεί την αγωγή που μας έδωσαν. Εδώ και τρεις εβδομάδες όμως ανεβαίνουν τα λευκά του αιμοσφαίρια. Αυτό οι γιατροί δεν το θέλουν διότι είναι ένδειξη ότι τα φάρμακα δεν τον καλύπτουν. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι στην  Ελλάδα  δεν χορηγείται άλλη αγωγή και θα πρέπει να μεταβεί το παιδί στο εξωτερικό.
Εγώ είμαι άνεργος και παίρνω το επίδομα του ΚΕΑ (250€) και η γυναίκα μου είναι υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ (400€). Το κόστος μας είπαν ότι θα είναι υψηλό, διότι δεν το καλύπτει κάποιο ταμείο. Δεν έχουμε καθόλου χρήματα. Όποιος μπορεί να μας βοηθήσει να γίνει καλά το παιδάκι μας , αυτός είναι ο λογαριασμός  GR3201725290005529065219912 TPAΠEZA ΠEIPAIΩΣ.  Το τηλέφωνό μου είναι : 6945871709″

Share it:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post A Comment:

0 comments: