Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ :ΟΙ ΨΙΘΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΤΝΕΙ ΠΑΡΚΕΡ...

Share it:

Οι ψίθυροι για σχέση με την Καζαντζόγλου και τα σενάρια χωρισμού από την Κόρτνεϊ Πάρκερ Τι συμβαίνει τελικά με την προσωπική ζωή του Χρήστου Μάστορα;


«Ο Χρήστος δεν έχει σχέση με την Εβελυν Καζαντζόγλου» δήλωσε στην «Espresso» άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή, διαψεύδοντας πρόσφατο δημοσίευμα που ήθελε τον frontman του συγκροτήματος Μέλιsses και κριτή του «Rising Star» να έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του όμορφου μοντέλου ύστερα από τον χωρισμό του από τη σύντροφό του Κόρτνεϊ Πάρκερ.

Και μπορεί η Κόρτνεϊ να διέψευσε τα περί χωρισμού, όταν ρωτήθηκε σχετικά στο MadWalk, όμως o ίδιος άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή αναφέρει χαρακτηριστικά ότι περνούν σοβαρή κρίση στη σχέση τους και είναι πολύ πιθανόν να έχουν ήδη χωρίσει.


Για την ιστορία, το ζευγάρι ήταν μαζί επτά χρόνια και τα τελευταία τέσσερα είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, ύστερα από πρόταση του τραγουδιστή στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια και χορεύτρια.
Share it:

LIFESTYLE

LIFESTYLE GOSSIP

Post A Comment:

0 comments: