Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

“Το Αγαθονήσι ανήκει στην Τουρκία” - Νέα απίστευτη τουρκική πρόκληση

Share it:
- Προκαλεί και πάλι ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων- Δεν είναι σοβαρός ο Καμμένος λέει και τονίζει ότι το Αγαθονησι είναι τουρκικό!- Χαρακτηρίζει τους 8 αξιωματικούς δολοφόνους και απαιτεί την επιστροφή τους στην Τουρκία

Σε νέα, απίστευτη, πρόκληση προχώρησε ο Τούρκος Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ομέρ Τσελίκ. Όχι απλά επιτέθηκε στον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο με αφορμή την επίσκεψή του στο Αγαθονήσι, αλλά χαρακτήρισε το νησί τουρκικό έδαφος... σε κοινή γραμμή με τον υπουργό Άμυνας της Άγκυρας που έκανε το ίδιο πριν τρεις ημέρες.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ ο Τσελίκ επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο λέγοντας πως ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δεν είναι σοβαρός πολιτικός συμπληρώνοντας «δεν μπορούμε να πάρουμε σοβαρά τον Ελληνα υπουργό Αμυνας. Δεν φέρει το ειδικό βάρος που πρέπει να έχουν οι πολιτικοί».


Και αυτό γιατί όπως εξήγησε μιλώντας σε τηλεοπτική του συνέντευξη «Το Αγαθονήσι ανήκει στην Τουρκία. Είναι τουρκική γη. Αυτό που έκανε ο Ελληνας υπουργός Αμυνας δεν είναι σοβαρή κίνηση».
Ο. Τσελικ - Τ. Ερντογαν

Ο Ομέρ Τσελίκ αναφέρθηκε καιο στην υπί7θεση των 8 Τούρκων αξιωματικών που πέρασαν με ελικόπτερο στη χώρα μας λέγοντας πως η Ελλάδα «πρέπει να επιστρέψει αμέσως τους δολοφόνους».
Όλα αυτά λίγο μετά τις μαζικές παραβιάσεις από μαχητικά και κατασκοπευτικά αεροσκάφη στο Αιγαίο, κίνηση που έδειξε ότι η Άγκυρα έχει επιλέξει να διατηρήσει την ένταση στο Αιγαίο στα ύψη.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: