Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Share it:Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί η Αντιτρομοκρατική έπειτα από έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε στις 22:40, σε υποκατάστημα της Eurobank που βρίσκεται στην οδό Σανταρόζα 7 στο κέντρο της Αθήνας. Σημειώνεται ότι στον συγκεκριμένο χώρο στεγάζονται οι υπηρεσίες της διεύθυνσης ανθρωπίνου δυναμικού.


Σημειώνεται ότι στις 22:05 άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε σε ενημερωτική ιστοσελίδα, σημειώνοντας μάλιστα ότι δεν πρόκειται για φάρσα. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία απέκλεισε το σημείο στην οδό Σταδίου από τη διασταύρωση με την Αιόλου μέχρι και τη Χαριλάου Τρικούπη. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, που διαπίστωσε ότι στην είσοδο της τράπεζας υπήρχε μία τσάντα.


Στο χρόνο που είχε δώσει ο άγνωστος που έκανε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα, σημειώθηκε η έκρηξη, η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες διαπιστώσεις, έχει προκαλέσει ζημιές στην τράπεζα και στα γύρω κτήρια. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη, ενώ γίνεται έρευνα απ’ την Αστυνομία.
Από την άλλη πλευρά, πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο άτομα πιθανότατα με μοτοσυκλέτα έφτασαν στο σημείο και άφησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος βρισκόταν τοποθετημένος μέσα σε σχολική τσάντα και έφυγαν προς την πλευρά του Λυκαβηττού.


Τέλος από τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται ότι ο τρόπος δράσης των τρομοκρατών καθώς και ο εκρηκτικός μηχανισμός είναι πανομοιότυπος με αυτόν που τοποθετήθηκε χωρίς να εκραγεί τον Δεκέμβριο του 2016 στο υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου.


Φόβοι και για ύπαρξη δεύτερου εκρηκτικού μηχανισμού

Αξίζει να επισημανθεί ότι οι αστυνομικές αρχές εξέφραζαν υποψίες για την ύπαρξη δεύτερου εκρηκτικού μηχανισμού στο σημείο. Γι αυτό το λόγο έχει αποκλειστεί η Σταδίου απο την πλατεία Ομονοίας μέχρι και το Σύνταγμα. Τέλος στο σημείο έχει σπεύσει τόσο το ρομποτάκι της Αντιτρομοκρατικής όσο και ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών


Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Post A Comment:

0 comments: