Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ : ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗ ΒΟΜΒΑ-ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑ «ΠΝΙΞΕΙ» ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΟΛΗ ΤΗ ΡΩΣΙΑ !

Share it:

Η Αγία Πετρούπολη προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ, έπειτα από τη φονική έκρηξη στο μετρό με τους 14 νεκρούς, ενώ οι αρχές προσπαθούν να ερμηνεύσουν τις κινήσεις του δράστη.

Ηδη, ο 22χρονος Ακμπαρζόν Τζαλίλοφ έχει κατονομαστεί ως ο βομβιστής αυτοκτονίας που σκόρπισε τον θάνατο, όταν ενεργοποίησε τα εκρηκτικά που είχε πάνω του, μέσα σε συρμό του μετρό. Υπάρχουν όμως διαφορετικές θεωρίες γιατί το έκανε τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πηγή από τις υπηρεσίες ασφαλείας, την οποία επικαλείται το Sputnik, δήλωσε ότι μπορεί αυτό να συνέβη κατά λάθος. «Μία από τις εκδοχές που εξετάζονται είναι να πυροδότησε κατά λάθος τον εκρηκτικό μηχανισμό», ανέφερε συγκεκριμένα.


Ομως, το ρωσικό κανάλι REN TV παρουσίασε μία εντελώς διαφορετική εκδοχή, σύμφωνα με την οποία ο Τζαλίλοφ περίμενε δύο ώρες προτού πυροδοτήσει τη βόμβα, προκειμένου να σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους. Οι δυνάμεις ασφαλείας, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, αναφέρουν ότι ο δράστης περιφερόταν στην Αγία Πετρούπολη, με το σακίδιο που περιελάμβανε τον εκρηκτικό μηχανισμό, πριν τον πυροδοτήσει μέσα στον κατάμεστο συρμό του μετρό.

«Είτε δεν μπορούσε να το αποφασίσει, είτε επέλεξε τη στιγμή στην οποία είχε γύρω τους όσους περισσότερους ανθρώπους γινόταν», ανέφερε το ρωσικό κανάλι.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Post A Comment:

0 comments: