Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ : «ΣΟΙΜΠΛΕ...ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ! »

Share it:

Μπορεί η κυβέρνηση να υποστηρίζει ότι θα έχουμε συμφωνία μέχρι τις 22 Μαΐου, ωστόσο, η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα δεν προκάλεσε μόνο εσωτερικές αντιδράσεις αλλά και το Βερολίνο ενοχλήθηκε «παγώνοντας» και πάλι την διαπραγμάτευση.

 Βουλευτές του κόμματος της Μέρκελ ζητούν από τον Σόιμπλε να «μαζέψει» τον πρωθυπουργό, τον οποίο χαρακτηρίζουν ασόβαρο, κρατώντας σκληρή στάση απέναντι του.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Antenna στο Βερολίνο, οι βουλευτές αντέδρασαν στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και ζητούν με επιστολή τους – που θα δημοσιευτεί σήμερα (10.04.2017) στην Bild- από τον Σόιμπλε να κρατήσει σκληρή στάση απέναντι στον Τσίπρα.

 Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Μεταφορών, ο κ. Ραμσάουερ τόνισε: «Ο κ. Τσίπρας παραβιάζει τα όσα συμφωνήθηκαν στην Μάλτα μέσα σε δυο μέρες. Ο κ. Τσίπρας δεν είναι σοβαρός».

Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση στον ίδιο τον κ. Σόιμπλε ενώ έστειλε τελεσίγραφο στους θεσμούς πως η κυβέρνηση δεν θα εφαρμόσει κανένα μέτρο αν στην συμφωνία δεν περιλαμβάνονται και μέτρα για το χρέος.

 Να σημειωθεί ότι για αύριο είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη συνάντηση της Κριστίν Λαγκάρντ με την Άνγκελα Μέρκελ.

Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: