Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 44ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ- ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ! [Fotos]

Share it:

Τις φωτογραφίες του ανθρώπου, που για…  πέντε ολόκληρα χρόνια, υποδυόταν τον αστυνομικό της Οικονομικής Αστυνομίας και υποσχόταν έναντι του σχετικού… λαδώματος, την τακτοποίηση φορολογικών και άλλων εκκρεμών οικονομικών υποθέσεων των θυμάτων του,  στη Ρόδο, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία με σχετική διάταξη του αρμόδιου εισαγγελέα.

Όπως αναφέρεται στο συνοδευτικό κείμενο της δημοσιοποίησης των φωτογραφιών του 44χρονου, η κίνηση αυτή αποσκοπεί, κατά το σκεπτικό του εισαγγελέα, «στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις».Από την πρώτη διερεύνηση της υπόθεσης απάτης και αντιποίησης Αρχής με τη σύλληψη του 44χρονου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου, πιστοποίησαν έντεκα περιπτώσεις εξαπάτησης επαγγελματιών της Ρόδου, από τους οποίους είχε αποσπάσει 58.700 ευρώ.

Ίσως κάποια από τα θύματα ακόμα περιμένουν την… τακτοποίηση

Όμως, από την ημέρα της σύλληψής του πιστευόταν ότι τα θύματα ήταν πολλαπλάσια, αλλά δεν είχαν καταγγείλει όλα την απάτη. Ίσως κάποιοι ακόμη να… περιμένουν την… τακτοποίηση φορολογικών θεμάτων τους από τον… αστυνομικό της Οικονομικής αστυνομίας με τις «υψηλές γνωριμίες»!

Ο 44χρονος επί… πενταετία «αστυνομικός», που διέθετε και αστυνομική σφραγίδα(!), κατηγορείται για τα αδικήματα «της αντιποίησης δημόσιας υπηρεσίας, υπεξαίρεσης, απάτης κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια καθώς και της πλαστογραφίας κατ’ επάγγελμα».Ακούγεται απίστευτο, αλλά συνέβη...

Επί πέντε(!) ολόκληρα χρόνια ένας 44χρονος στη Ρόδο υποδυόταν  σε πολίτες και επαγγελματίες της Ρόδου τον … αστυνομικό,  αποσπώντας χρηματικά ποσά καθώς δήλωνε ότι «λαδωνόταν»!!!

Ο συγκεκριμένος δράστης της απάτης, που κατηγορείται και για αντιποίηση Αρχής, συστηνόταν ως αστυνομικός «ειδικής υπηρεσίας» και συγκεκριμένα της Οικονομικής Αστυνομίας.

Ο λόγος ήταν απλός...

Διαδίδοντας ότι διαθέτει «γνώσεις και διασυνδέσεις» υποσχόταν ότι μπορούσε να… μεσολαβήσει για τη ρύθμιση φορολογικών και εργασιακών τους ζητημάτων, καταρτίζοντας όμως πλαστά έγγραφα κι έτσι αποσπούσε τα χρήματα.Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου, προέκυψε έως στιγμής ότι τα τελευταία πέντε χρόνια εξαπάτησε έντεκα πολίτες από τους οποίους απέσπασε 58.700 ευρώ.Τα θύματα είναι εκατοντάδες πιστεύει η αστυνομία

Πιστεύεται όμως ακράδαντα ότι τα θύματα είναι πολλαπλάσια. Δεκάδες η και εκατοντάδες πολίτες που εξαπατήθηκαν αλλά δεν το κατάγγειλαν ίσως και από φόβο για να μην εμπλακούν με το Νόμο, αφού έδιναν σε «αστυνομικό» «χρηματικά ποσά».
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Post A Comment:

0 comments: