Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Βρέθηκαν παιδικά ρούχα κοντά στο σημείο που απήγαγαν την Μαρί

Share it:
Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομία για τον εντοπισμό της...Σε πλήρη κινητοποίηση από την πρώτη στιγμή έχει τεθεί η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της απαγωγής του τετράχρονου κοριτσιού που σημειώθηκε το πρωί έξω από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Ο κ. Αγγελίδης σημείωσε ότι οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και διεξάγονται από αέρα, θάλασσα και  στεριά.

Ανέφερε ότι  για την απαγωγή ενημερώθηκαν όλα τα τμήματα και οι υπηρεσίες της Αστυνομίας σε όλες τις επαρχίες ως επίσης τα οδοφράγματα και όλα τα σημεία εισόδου και εξόδου της Δημοκρατίας, ενώ τις έρευνες συνδράμει και ελικόπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο που η 4χρονη απήχθη το πρωί της Πέμπτης 27/4 από κουκουλοφόρους άντρες, εντοπίστηκαν παιδικά ρούχα τα οποία πιστεύεται ότι ανήκουν στο μικρό κοριτσάκι, το οποίο κατά την ώρα της απαγωγής της φορούσε ροζ φανελίτσα και ροζ κολάν.

Εξάλλου με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, είπε, έχει συσταθεί και λειτουργεί κέντρο κρίσεως και συντονισμού στην ΜΜΑΔ ενώ κέντρα συντονισμού λειτουργούν και σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις. Η αστυνομία, είπε, προέβη επίσης σε μερική ανάκληση προσωπικού που δεν εργάζεται ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια για εντοπισμό των δραστών.

Οι έρευνες φαίνεται στρέφονται προς τον πατέρα ο οποίος είχε και στο παρελθόν επιχειρήσει ανεπιτυχώς να απαγάγει το κορίτσι και να το μεταφέρει στη Νορβηγία μέσω των κατεχομένων.  

Ο σχεδιασμός της απαγωγής τότε είχε γίνει γνωστός από τις κυπριακές αρχές με μήνυμα της Interpol και απέτρεψαν την απαγωγή.   Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί τότε τρεις Νορβηγοί που φαίνεται να ενεργούσαν εκ μέρους του πατέρα του κοριτσιού  οι οποίοι στη συνέχεια απελάθηκαν.  
Share it:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post A Comment:

0 comments: