Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΜΕ «ΑΓΑΠΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ-ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ...

Share it:

Ο δράστης της επίθεσης στην Στοκχόλμη ήταν ύποπτος τρομοκρατικής ενέργειας πριν από κάποιο διάστημα, αλλά όχι πρόσφατα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της σουηδικής αστυνομίας.

Ο 39χρονος Ουζμπέκος κρατείται και κατηγορείται πως ήταν ο οδηγός του φορτηγού που αιματοκύλισε χθες την πρωτεύουσα της χώρας.

«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μας κάνει να αμφιβάλλουμε για την ταυτότητά του», είπε ο Αντρες Θόρνμπεργκ που πρόσθεσε ότι ο άντρας αυτός ήταν στα αρχεία της υπηρεσίας πριν από κάποιο καιρό.

Η αστυνομία επίσης ανακοίνωσε πως στην καμπίνα του φορτηγού βρέθηκαν εκρηκτικά που θα μπορούσαν να είναι βόμβα ή άλλος εμπρηστικός μηχανισμός και ότι αυτό ακόμα ερευνάται.


                 Δέκα ακόμη στο νοσοκομείο...

Από τους τραυματίες της επίθεσης, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Σουηδίας, δέκα παραμένουν στο νοσοκομείο. Από αυτούς, οι τέσσερις είναι σοβαρά τραυματισμένοι και δύο νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

                  Δεν έχουν αναγνωριστεί τα θύματα...

Τα θύματα της επίθεσης δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.


Επιπλέον, παρατήρησε ότι υπάρχουν ξεκάθαρες ομοιότητες μεταξύ της επίθεσης στο κέντρο της Στοκχόλμης και της εκείνης που έγινε πρόσφατα έξω από το Κοινοβούλιο, στο Λονδίνο.

«Πρέπει να συνεχίσουμε»

«Πρέπει να το ξεπεράσουμε. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί», τόνισε ο πρωθυπουργός της Σουηδίας, Στέφαν Λεβέν, μία μέρα μετά την επίθεση. Αφού κατέθεσε ξανά λουλούδια, το πρωί του Σαββάτου, στο σημείο της επίθεσης, δήλωσε ότι η Δευτέρα θα είναι ημέρα πένθους στη Σουηδία και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή το μεσημέρι.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Post A Comment:

0 comments: