Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

«ΠΑΓΟΜΑΡΑ» ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 24ΧΡΟΝΟΥ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΒΕΝΤΕΤΑ ! [Fotos-Videos]

Share it:

Λίγες ώρες πριν το τελευταίο αντίο στον 24χρονο, που έπεσε νεκρός από τα πυρά του πρώτου του ξαδέρφου, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κατακλύσει τα Ανώγεια Ρεθύμνου καθώς υπάρχουν φόβοι να ξεσπάσει βεντέτα.

Οι δυο άντρες, λογομαχούσαν εδώ και έξι μήνες για ένα βουνό στο οποίο έβγαζαν και οι δύο τα πρόβατα τους. Χθες Κυριακή, συγκρούστηκαν για τελευταία φορά το απόγευμα. Ο 54χρονος έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε τον Μανώλη Σταθάκη στο στήθος.

Αμέσως ο δράστης εξαφανίστηκε, ενώ ο νεαρός κτηνοτρόφος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων. Η σοβαρότητα της κατάστασης του, έκρινε αναγκαία τη μεταφορά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όμως πριν φτάσει εκεί, άφησε την τελευταία του πνοή.


Οι κάτοικοι που έχουν παγώσει από το έγκλημα, υποστηρίζουν πως κάτι παρόμοιο έχει να συμβεί εδώ κι έναν αιώνα, όταν πάλι για κτηματικές διαφορές, σκοτώθηκαν άνθρωποι από δύο οικογένειες, χωρίς όμως να έχουν συγγένεια.«Σήμερα έχουμε ησυχία, τα πράγματα είναι καλύτερα και μέχρι την κηδεία θα είναι ήσυχα.. Στις 4 θα μεταφέρουν τον νεκρό στο νεκροταφείο. Αυτό που προέχει σήμερα είναι η κηδεία, μετά η διαχείριση με την αστυνομία. Υπάρχει μεγάλη αστυνόμευση στην περιοχή μας. Οι συγγενείς του δράστη έχουν εξαφανιστεί από το χωριό» είπε ο δήμαρχος Ανωγείων, Μανώλης Καλλέργης.«Σήμερα είναι ήρεμα τα πράγματα γιατί είναι η κηδεία. Αυτοί τσακώνονταν για έναν τόπο στο βουνό, δηλαδή αυτοί οι δύο έβγαζαν τα πρόβατά τους στη μια πλευρά του βουνού και ο άλλος από την άλλη. Μοιράζονταν στη μέση το βουνό και ο ένας ήθελε περισσότερο από τον άλλον… εδώ και έξι μήνες γινόταν αυτή η δουλειά.

O άτυχος Μανώλης Σταθάκης 

Σε έναν καβγά τραβάει ο ένας το πιστόλι και θέλει να παίξει μια πιστολιά και τελικά χτυπήθηκε ο νεαρός και πέθανε. Δεν ήταν δηλαδή ότι πήγε για να τον σκοτώσει. Ο δράστης έχει πέντε παιδιά και είναι παντρεμένα δυο-τρία. Η οικογένεια του φονιά έχει φύγει από το χωριό. Τα πράγματα είναι δύσκολα από τώρα και μετά.

Αυτό είχε να συμβεί 100 χρόνια ακριβώς στο χωριό, με ένα παρόμοιο περιστατικό όχι όμως με συγγενείς. Εύχομαι να μην γίνει τίποτα, αυτό παρακαλάμε όλοι στο χωριό», λέει ο κ. Γιάννης που ζει στο χωριό.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑ

Post A Comment:

0 comments: