Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ- ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ! [Fotos-Videos]

Share it:
Ένα άτομο τραυματίστηκε όταν άνοιξε έναν φάκελο που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό στην έδρα του ΔΝΤ στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το δίκτυο BFMTV , αστυνομικές δυνάμεις άρχισαν να καταφθάνουν  στην περιοχή της Παγκόσμιας Τράπεζας, που βρίσκεται στα ίδια γραφεία με το ΔΝΤ.Ο βοηθός επικεφαλής του ευρωπαϊκού γραφείου τραυματίστηκε στα χέρια και το πρόσωπο, όταν παρέλαβε από έναν courier  |ένα φάκελλο .Με το άνοιγμα του δέματος, ακολούθησαν διαδοχικές εκρήξεις. Από την πρώτη στιγμή που εκτυλίχθηκαν φλόγες με μαύρο καπνό στο 16ο διαμέρισμα της 66ης Λεωφόρου της Ιένας στο Παρίσι κατέφθασαν αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με τις έρευνες στην διεύθυνση γραφείου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δεν προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές.Σύμφωνα με την αστυνομία Το θύμα είναι ένας εκτελεστικός βοηθός που κάηκε στα χέρια και το πρόσωπο.  Ο φάκελος προοριζόταν  για τον  επικεφαλή του ευρωπαϊκού γραφείου του ΔΝΤ.Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν «ένας μεγάλος μαύρος κύλινδρος περίπου 30 cm», σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και  η έκρηξη χτύπησε την οροφή του δωματίου.Σύμφωνα με την αστυνομία  ο νομάρχης του Παρισιού. Michel Καντό, δήλωσε πως «το πακέτο είχε ταχυδρομηθεί.» αλλά η   «πυροτεχνική συσκευή, είχε προγραμματιστεί να εκραγεί  σε συγκεκριμένο χρόνο.. και συνέχισε  «Δεν πρόκειται για μια βόμβα, αλλά κάτι χειροποίητο», δήλωσε ο νομάρχης.
 Το θύμα «τραυματίστηκε στο πρόσωπο από οβίδα» και προκλήθηκε στο τύμπανο του αυτιού ελαφρύς τραυματισμός.

 Στο σημείο της έκρηξης  κατέφθασε ένα πυροσβεστικό όχημα και ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας στο χώρο του ξενοδοχείου. Η πρόσβαση στην λεωφόρο  της Ιένα έχει αποκλειστεί από την Place de l'Etoile. και  περίπου 150 άτομα απομακρύνθηκαν από το κτίριο.

«Αυτό είναι ένα σκάνδαλο, δεν υπάρχει άλλη λέξη,»δήλωσε  ο Francois Hollande ταξιδεύοντας προς το «Άγιον Φαρών», κοντά στην Τουλόν.

<

Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Post A Comment:

0 comments: