Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ : Βεντέτα μεταξύ μεταναστών [Video]

Share it:

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στον καταυλισμό των μεταναστών στη Σούδα, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να συμβιώσουν, προκαλώντας σοβαρά και πολύ επικίνδυνα προβλήματα.

Σε καθημερινή βάση, οι μετανάστες συγκρούονται μεταξύ τους, ασκώντας βία που μπορεί να αποβεί μοιραία.

Τις τελευταίες ημέρες, έχει ξεσπάσει κυριολεκτικά βεντέτα, ανάμεσα σε Αφγανούς και Αλγερινούς, με τους πρώτους να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις κατά των δεύτερων, πετώντας πέτρες και ξύλα με σκοπό να προκαλέσουν μεγάλο κακό.

Αλγερινοί μετανάστες μίλησαν στο politischios.gr και ισχυρίστηκαν πως λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 20 Αφγανοί, άλλοι από ΒΙ.ΑΛ. και άλλοι από Σούδα, μπούκαραν στον καταυλισμό και άρχισαν να χτυπούν με μανία όποιον Αλγερινό έβρισκαν μπροστά τους. Την ίδια στιγμή πετούσαν και πέτρες!

Για είκοσι λεπτά, επικρατούσε «πόλεμος» στη Σούδα, μέχρι που Διμοιρία των ΜΑΤ ηρέμησε την κατάσταση. Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό, όμως οι Αλγερινοί εξαφανίστηκαν μέσα από τα στενά του Κάστρου κι έτσι κατάφεραν μόνο τρεις προσαγωγές.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μία γυναίκα και ένα παιδί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η Ύπατη Αρμοστεία, ανακοίνωσε ότι από το πρωί της Πέμπτης μέχρι και το απόγευμα δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια μεταφοράς μεταναστών από ΒΙ.ΑΛ. προς Σούδα και Βροντάδο. Οι Αρχές φοβούνται πως Αφγανοί από το Χαλκειός θα συγκεντρωθούν στο κέντρο της πόλης με σκοπό να συνεχίσουν τη βεντέτα.

Share it:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post A Comment:

0 comments: