Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΚΑΤΑΡΕΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ : Οριστική ταφόπλακα στην τουρκική οικονομία- Tέλος για την ηλεκτρονική σελίδα booking.com – εμφύλιος ή πραξικόπημα!

Share it:

Οριστική ταφόπλακα στην τουρκική οικονομία και τα χειρότερα θα λάβουν χώρα πολύ σύντομα στην Τουρκία μετά και τις ταξιδιωτικές οδηγίες από ΗΠΑ, Ισραήλ και Ρωσία: δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης διέταξε την Τετάρτη την παύση λειτουργίας της παγκοσμίου εμβέλειας ηλεκτρονικής σελίδας booking.com.

Yπάρχουν πληροφορίες που φέρουν την εταιρεία κολοσσό να αμφισβητεί ότι από 10 Μαϊου και μετά θα υπάρχει δυνατότητα πληρωμής της και βλέπει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εμφύλιο ή πραξικόπημα. Γι αυτό και ακολουθούσε πολύ σκληρή τακτική στις πληρωμές από τους Τούρκους.

Oι Τούρκοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού είναι συγκλονισμένοι από την εξέλιξη αυτή και ήδη κάνουν λόγο για την οριστική ταφόπλακα στον τομέα αυτόν της τουρκικής οικονομίας.


Ήδη λόγω της γενικότερης ανασφάλειας που επικρατεί στην Τουρκία και της επιθετικής ρητορικής πολιτικής του Ερντογάν απέναντι στη Δύση παρατηρείται κατάρρευση ως προς τις κρατήσεις και τις προγραμματισμένες αφίξεις τουριστών στην Τουρκία για το 2017.

Εν τω μεταξύ δεν έχει αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των Ρώσων πολιτών ως προς τον παραδοσιακό τουριστικό προορισμό τους, την Τουρκία, ενώ παρατηρείται απλώς μια σταθεροποίηση των επισκεπτών από τις ισλαμικές χώρες.

Την ίδια ώρα και επειδή ο παγκόσμιος τουρισμός αποτελείται από συγκοινωνούντα δοχεία στην Ελλάδα αναμένεται μια αύξηση της τάξεως του 70% στις αφίξεις κατά τους Γερμανούς και μια αύξηση κατά 40% κατά το διεθνές πρακτορείο «Thomas Cook».

Στα πλαίσια αυτά και όπως διαμορφώνονται οι συνθήκες και μετά την ανανέωση της δυνατότητας να προσέρχονται Τούρκοι επισκέπτες στα νησιά του ανατολικού αιγαίου χωρίς βίζα, αναμένεται αύξηση του αριθμού των Τούρκων πολιτών που θα επισκεφτούν και φέτος την Ελλάδα.


                      Τι αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ

Μετά από αγωγή που κατάθεσε η Ένωση Τουριστικών Πρακτορείων Τουρκίας, το πέμπτο πρωτοδικείο της Κωνσταντινούπολης αποφάσισε την παύση των δραστηριοτήτων της Booking.com στην Τουρκία.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Τουριστικών Πρακτορείων δήλωσε στην εφημερίδα ότι όσοι έκαναν στο παρελθόν κρατήσεις μέσω της ολλανδικής ιστοσελίδας δεν θα αντιμετώπιζαν προβλήματα από το Νόμο.

Το Booking.com είχε καταδικαστεί στο πρόσφατο παρελθόν από την επιτροπή ανταγωνισμού της Τουρκίας και είχε καταβάλλει περίπου 750.000 ευρώ σε πρόστιμα.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Post A Comment:

0 comments: