Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Δυο νεκροί στο γαλλικό Survivor

Share it:
 
Μεγάλο φαίνεται πως είναι και το «τίμημα» που πληρώνουν οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι επιβίωσης «Survivor» που σημειώνει μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης με το κοινό να παρακολουθεί «μαχητές» και «διάσημους» να τα δίνουν όλα για την ασυλία ή ένα μπέργκερ, ένα παστέλι κι ένα κρουασάν.

Σύμφωνα με εφημερίδα , η Γαλλία θρηνεί δύο απώλειες στο πλαίσιο του εν λόγω παιχνιδιού.
Παρότι ο παίκτης που είχε φύγει από τη ζωή την πρώτη κιόλας μέρα των γυρισμάτων είχε πεθάνει από φυσικά αίτια, ο γιατρός που συνόδευε την αποστολή αυτοκτόνησε καθώς δέχθηκε επίθεση από μερίδα του Τύπου.

Έτσι το παιχνίδι μπήκε στον «πάγο», όπως σημειώνει η εφημερίδα, αν και ως τηλεοπτικό φαινόμενο θα μπορούσε να μελετηθεί ως πείραμα για τις σωματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις της απομόνωσης αλλά και του υποσιτισμού ή της κακής διατροφής. 


Το γαλλικό Survivor έχει διακοπεί επ’αόριστον μετά το θάνατο ενός παίκτη και ενός γιατρού.
Ο γιατρός πρώτων βοηθειών αυτοκτόνησε μετά από πιέσεις που δέχτηκε από τα ΜΜΕ.


Ο Τιέρι Κόστα άφησε χειρόγραφο σημείωμα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έδωσε τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει, ο λόγος είναι ο παίκτης που «έφυγε» από τη ζωή, την πρώτη, μάλιστα, ημέρα των γυρισμάτων, υπό την δική του επίβλεψη.
«Η 20χρονη εμπειρία μου αμφισβητήθηκε από τα media και με κατηγόρησαν με ψευδείς ιστορίες».


Ο Ζεράλ Μπαμπίν «έφυγε» από τη ζωή από καρδιακή προσβολή, την πρώτη μέρα των γυρισμάτων στην Καμπότζη, στις 22 Μαρτίου. Μπορεί ο θάνατος του να ήταν από φυσικά αίτια, αλλά όλοι κατηγόρησαν τον Τιέρι Κόστα.Οι Έλληνες συμμετέχοντες ήδη εμφανίζουν ξεσπάσματα και «εκρήξεις» αλλά και λιποθυμίες.

Οι πεινασμένοι παίκτες, όπως εξηγεί σε εφημερίδα η κλινική διαιτολόγος Χριστίνα Μπαλαμώτη, κινδυνεύουν από υπόταση, αφυδάτωση, ατροφία του μυοκαρδίου και αρρυθμίες, ενώ οι γυναίκες επιπλέον από διαταραχές έμμηνου κύκλου λόγω της μείωσης του βάρους από μυϊκό ιστό.
Από την πλευρά της η ψυχολόγος Ειρήνη Μάρη προειδοποιεί πως η συνεχής έλλειψη τροφής και η ελάχιστη κατανάλωση φαγητού μπορεί να προκαλέσει καταστάσεις που οδηγούν σε χρόνιο άγχος και διαταραχή πανικού.
Κρίνει μάλιστα χρήσιμη τη βοήθεια ειδικού όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα, ώστε να επανενταχθούν κανονικά στην καθημερινή τους ζωή.

Share it:

MEDIA

MEDIA TV

Post A Comment:

0 comments: