Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Νέα “πιο πιστάδικη” έκδοση για το Nissan GT-R

Share it:
Εκτός από την απλή έκδοση και τη Nismo Edition, η Nissan προσθέτει σαν εμβόλιμα στην γκάμα του ισχυρότερου μοντέλου της την έκδοση Track Edition. 

Η εξωτερική εμφάνιση ξεχωρίζει από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών δανεισμένες από το Nismo και την αεροτομή από ανθρακόνημα.  Επίσης, βασίζεται στο άκαμπτο πλαίσιο της ισχυρής έκδοσης, ενώ φέρει και τις  πιο σφιχτές αναρτήσεις της. Αν περάσουμε στο εσωτερικό, συναντάμε τα καθίσματα της Recaro, ένα σαλόνι ντυμένο με κόκκινο-μαύρο δέρμα και το ταμπελάκι στην κονσόλα ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα που μαρτυρά την έκδοση του μοντέλου.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 3.8 V6 κινητήρα με την ιπποδύναμη να μένει σταθερά στα 570 PS, ίσους με αυτούς του “απλού” GT-R και 30 ίππους λιγότερους από την έκδοση Nismo.

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει την οθόνη αφής 8 ιντσών με πλοήγηση, δερμάτινο τιμόνι με paddles, κάμερα οπισθοπορείας και εξάτμιση από τιτάνιο. Το νέο Nissan GT-R Track Edition θα κάνει ντεμπούτο στο επερχόμενο Σαλόνι της Νέας Υόρκης, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό το κόστος.
Share it:

AUTO MOTO

Post A Comment:

0 comments: