Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ MICHAEL CAINE : «Ξέρω πως οι μέρες μου στη ζωή είναι μετρημένες»

Share it:

Μια συνέντευξη που συγκλονίζει παραχώρησε ο αγαπημένος ηθοποιός Michael Caine, μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, τις ανησυχίες του και τις μεγάλες του αγάπες.

Μακριά πλέον από τσιγάρο και αλκοόλ, ο πρωταγωνιστής της «Νεότητας» άλλαξε εντελώς τον τρόπο ζωής του κι εύχεται να ζήσει λίγο ακόμη για να απολαύσει τα εγγόνια του.

«Γνωρίζω ότι οι μέρες μου είναι μετρημένες και αυτή είναι η κυριότερη ανησυχία μου!», εξομολογήθηκε στην κυριακάτικη «Sun», ο 84χρονος σταρ του Χόλιγουντ.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ελπίζει, όπως είπε, να ζήσει τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα ώστε να μπορεί να είναι δίπλα στα τρία εγγόνια του.

«Πάντα φροντίζω να κάνω ό,τι είναι καλύτερο ενάντια στον  καρκίνο. Έτσι θα φάω αυτό που πρέπει και θα κάνω αυτό που πρέπει», πρόσθεσε.

Τα λόγια του για τη σύζυγο του στάζουν αγάπη, καθώς αναφέρεται στην στήριξη της που του έσωσε τη ζωή:  «Χωρίς εκείνη, θα είχα πεθάνει εδώ και καιρό. Συνήθιζα να πίνω ένα μπουκάλι βότκα την ημέρα και να καπνίζω αρκετά πακέτα τσιγάρων», είπε για την 70χρονη Shakira.

Ο Michael Caine μίλησε και για αυτόν που του έκοψε στην ουσία το κάπνισμα, ο οποίος είναι ο γνωστός Tony Curtis που έφυγε από τη ζωή το 2010. Ήταν ο άνθρωπος που του είχε πετάξει τα τσιγάρα του στη φωτιά, στην πρώτη τους συνάντηση σε ένα πάρτι.

«Άναβα το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο. Ξαφνικά αισθάνθηκα ένα χέρι μέσα στην τσέπη μου να μου παίρνει τα τσιγάρα και να τα ρίχνει στο τζάκι. Κοίταξα και ήταν ο Tony Curtis. Δεν τον είχα συναντήσει ξανά αλλά ήταν πολύ διάσημος. Του είπα: »Γιατί το έκανες αυτό». Και μου είπε: »Θα πεθάνεις αν συνεχίσεις να το κάνεις αυτό». Δεν το παράτησα αλλά συνέχισα να καπνίζω περιστασιακά», θυμάται ο Michael Caine.
Share it:

LIFESTYLE

LIFESTYLE GOSSIP

Post A Comment:

0 comments: