Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Kατασχέθηκαν 900.000 ύποπτα αυγά και...φάκα για τον εργοδότη της «μαύρης» εργασίας !

Share it:

Εννιακόσιες χιλιάδες αυγά… κατέσχεσε η Οικονομική Αστυνομία σε επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και χονδρική πώληση φρέσκων η διατηρημένων αυγών!

Ο λόγος ήταν ότι κατά τον έλεγχο δεν έφεραν την προβλεπόμενη σήμανση.

Όπως ανακοινώθηκε, η Οικονομική Αστυνομία  μαζί με υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, της Διεύθυνσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής και Επιθεωρητές της Υπηρεσίας Έρευνας και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων και τη συνδρομή του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παραεμπορίου, διενήργησε τον έλεγχο μετά από σχετικά στοιχεία που είχαν περιέλθει σε γνώση της.

Στο πλαίσιο του ελέγχου, όπως ανακοινώθηκε,  που διενεργήθηκε την 1η Μαρτίου, κατασχέθηκαν περίπου 900.000 αυγά σε ογδόντα επτά 87 παλέτες, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη σήμανση.

Επιπλέον, εντοπίστηκαν να απασχολούνται τρεις εργαζόμενοι, που δεν ήταν καταχωρημένοι στους επιδειχθέντες Πίνακες Προσωπικού, ενώ από Επιθεωρητές της Υπηρεσίας Έρευνας και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων παρελήφθησαν δεδομένα με τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης και ο φορολογικός έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Post A Comment:

0 comments: