Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

GEORGE MICHAEL: Στα δικαστήρια οι συγγενείς για την περιουσία του

Share it:
Ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ προκάλεσε πόνο στους συγγενείς και τον σύντροφό του, όπως και στα εκατομμύρια των θαυμαστών του.
Ο χρόνος, ωστόσο, μετριάζει τον πόνο.
Όταν πέρασε το πρώτο σοκ, η πραγματικότητα βγήκε στην επιφάνεια.
Οι συγγενείς του διάσημου καλλιτέχνη προσφεύγουν στα δικαστήρια, προκειμένου να διεκδικήσουν μέρος της περιουσίας που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ο σύντροφός του, Φαντί Φαουάζ.

Βασικό αντικείμενο της διαφαινόμενης αντιδικίας αποτελεί ένα σπίτι στο Λονδίνο, το οποίο έχει αξία, ούτε λίγο ούτε πολύ, πάνω από 5 εκατ. λίρες.
Όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς, «το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας του Τζορτζ Μάικλ πέρασε στην κατοχή της αδελφής του και της οικογένειάς του. Παρόλα αυτά, ο Φαντί εξακολουθεί να μένει στο σπίτι στο Λονδίνο».

Σύμφωνα με τους συγγενείς του διάσημου καλλιτέχνη, ο Φαουάζ υποστηρίζει ότι η διαμονή του εκεί αποτελεί μέρος της συμφωνίας που είχε συνάψει με τον νεκρό -πλέον- σύντροφό του, προκειμένου να χρησιμοποιεί την περιουσία του. Προφανώς, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν δραματικά μετά τον πρόωρο θάνατό του.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «The Sun», ο Φαντί Φαουάζ έδειξε να μην έχει την παραμικρή επαφή με τους συγγενείς του Τζορτζ Μάικλ, καθώς δεν γνώριζε καμία λεπτομέρεια για το που και το πότε θα γίνει η κηδεία. «Είναι όλα τόσο παράξενα. Εγώ βρίσκομαι στη μέση σε όλο αυτό...», τόνισε χαρακτηριστικά.
Share it:

LIFESTYLE

LIFESTYLE GOSSIP

Post A Comment:

0 comments: