Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ...[Fotos]

Share it:

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία για τον φόνο που αναστάτωσε  τη γειτονιά του Μοσχάτου χθες το βράδυ προκαλώντας αίσθηση καθώς εμπλέκεται ένας Παραολυμπιονίκης .

Ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης έχει συλληφθεί από την αστυνομία και βγαίνουν στην επιφάνεια οι λεπτομέρειες του εγκλήματος, ωστόσο υπάρχουν ακόμα σκοτεινά σημεία που αφορούν το κίνητρο.

Το μόνο σίγουρο αυτή την ώρα για τις Αρχές είναι ότι αντικείμενο της διαμάχης των δύο ανδρών ήταν μία γυναίκα, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζεται αν διατηρούσε ερωτική σχέση με τον δράστη ή με το θύμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες  ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης δεν ήταν παντρεμένος, ενώ ο 47χρονος δράστης, στη σελίδα του στο facebook, δηλώνει χήρος.

Η αστυνομία ωστόσο, εκτιμά ότι το θύμα της δολοφονίας, πήγε οπλισμένο να ζητήσει τον λόγο από τον 39χρονο Παραολυμπιονίκη γιατί θεωρούσε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την εν διαστάσει σύζυγό του.Τότε, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Παραολυμπιονίκης στις Αρχές, κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο και τον πυροβόλησε 4 φορές στο σώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, Το όπλο του εγκλήματος, ήταν ένα πιστόλι Zastava 22 ιντσών.

Αυτό ήταν το θύμα της δολοφονίαςΣύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα, ηλικίας 47 ετών, ήταν Διευθυντής ξενοδοχείου στο Νέο Φάληρο, ενώ ήταν χήρος. Παράλληλα, ασχολιόταν αρκετά με τα όπλα, ενώ ήταν Γενικός Γραμματέας του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου, «Βεληνεκές».
Στα social media του θύματος, υπάρχουν φωτογραφίες όπου ο ίδιος ποζάρει με πιστόλια, καθώς και φωτογραφίες την ώρα που πυροβολεί ο ίδιος με πιστόλι αλλά και με αυτόματο σε πεδίο βολής, στο πλαίσιο δραστηριότητας του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου.

Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑ

Post A Comment:

0 comments: