Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε φορτηγά- τα διέλυε και πουλούσε τα ανταλλακτικά ! [Fotos]

Share it:

Έκλεβαν φορτηγά, τα μετέφεραν σε αποθήκη στην περιοχή της Βέροιας και με ειδικά εργαλεία τα αποσυναρμολογούσαν σε ανταλλακτικά.

Άλλα από αυτά κρατούσαν για τα δικά τους φορτηγά, τα περισσότερα εξαρτήματα όμως τα διέθεταν στη λεγόμενη «μαύρη αγορά» ανταλλακτικών.Μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες ιδιοκτητών φορτηγών για κλοπές των οχημάτων τους, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας, βρέθηκαν μπροστά στη δράση πολυμελούς κυκλώματος.
Τελικά, έφθασαν στην άκρη του νήματος και ήδη σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές  σε βάρος πέντε εμπλεκομένων, ηλικίας από 18 έως 65 χρόνων.Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι χρησιμοποιούσαν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε περιοχή της Ημαθίας, όπου μετέφεραν τα φορτηγά οχήματα που αφαιρούσαν και με τη χρήση ειδικών εργαλείων, προχωρούσαν  στην αποσυναρμολόγηση και στον τεμαχισμό τους.
Σε αιφνιδιαστική έρευνα των αστυνομικών στον παραπάνω χώρο, εντοπίσθηκαν τμήματα και εξαρτήματα οχήματος, που είχαν αφαιρέσει πριν από δέκα μέρες από περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς και εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την κοπή των οχημάτων.

Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Post A Comment:

0 comments: