Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΣΟΚ: Η απολογία του αστυνομικού που σκότωσε τον οδηγό ταξί στην Καστοριά- «Αντιμετώπιζα οικονομικά προβλήματα» [Fotos]

Share it:

Η ληστεία φαίνεται να ήταν το πιθανότερο κίνητρο της δολοφονίας του ταξιτζή στην Καστοριά, καθώς δεν υπήρχε σχέση μεταξύ των δύο προσώπων.

«Αντιμετώπιζα οικονομικά προβλήματα και προσπάθησα να τον ληστέψω»...

Το κίνητρο της ληστείας του άτυχου 52χρονου  οδηγού ταξί από τον δράστη της δολοφονίας του, ειδικό φρουρό της Καστοριάς, προβάλλει από την μέχρι τώρα έρευνα της Ασφάλειας ως το πιθανότερο για το βαρύ έγκλημα.

Ο ίδιος ο 30χρονος ειδικός φρουρός, εμφανώς ταραγμένος και με ακατάληπτα λόγια, ισχυρίστηκε ότι στην απόπειρά του να ληστέψει τον οδηγό καθώς, λέει, αντιμετώπιζε «πιεστικά οικονομικά προβλήματα», πυροβόλησε, χωρίς να καταλάβει τη βαρύτητα της πράξης του.

Από την έρευνα δεν προκύπτει σχέση δράστη- θύματος

  Πληροφορίες  αναφέρουν ότι πράγματι από την έως τώρα έρευνα της Ασφάλειας Καστοριάς, δεν προκύπτει η παραμικρή προσωπική σχέση δράστη και θύματος, αφού δεν γνωρίστηκαν ποτέ!

Σε κατάσταση σύγχυσης, ο ειδικός φρουρός, είπε στους αστυνομικούς ότι αποφάσισε να ληστέψει έναν οδηγό ταξί γιατί «αντιμετώπιζε πιεστικά οικονομικά προβλήματα» καθώς και η νεαρή σύζυγός του «ήταν άνεργη».

Μπήκε στο ταξί για να ληστέψει τον οδηγό ...

Έτσι, μπήκε στο ταξί που είδε στην πιάτσα και ζήτησε από τον 52χρονο να τον μεταφέρει σε κτήμα ιδιοκτησίας του. ΄Όταν έφθασαν αποπειράθηκε να τον ληστέψει.

Τράβηξε το 45άρι, τον έβγαλε από το ταξί και απομακρύνθηκαν. Κατά τους ισχυρισμούς του ο οδηγός βλέποντας την απόπειρα, όρμησε εναντίον του, ήρθαν στα χέρια και τότε πυροβόλησε τρεις φορές χωρίς να είχε στο νου του ότι μπορούσε ποτέ να φθάσει στο έγκλημα…


 Είχε πάρει μέρος στην επιχείρηση σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη στο Μοναστηράκι...


Ο συγκεκριμένος ειδικός φρουρός είχε πάρει μέρος, όταν υπηρετούσε στην Αθήνα, στην ένοπλη συμπλοκή στο Μοναστηράκι, που οδήγησε στη σύλληψη του τραυματισμένου Νίκου Μαζιώτη, μέλους του Επαναστατικού Αγώνα, ο οποίος τότε καταζητείτο.

Τον Ιούλιο του 2014, ο ειδικός φρουρός φέρεται να ήταν εκείνος που εξουδετέρωσε τον καταζητούμενο με πυροβολισμό στον ώμο.


Για λόγους προστασίας του είχε μετατεθεί στην Καστοριά...

Για λόγους προστασίας του και πολύ σωστά η Υπηρεσία του τον μετέθεσε μυστικά στην Καστοριά τόπο καταγωγής του. Εκεί εντάχθηκε στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος.

Συνάδελφοί του λένε ότι δεν είχε δώσει αφορμή για να διαπιστωθεί η άσχημη ψυχολογική του κατάσταση ούτως ώστε να παρθούν μέτρα.

Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑ

Post A Comment:

0 comments: