Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ : «Ήμουν σε άμυνα. Απειλούσε και μένα και την οικογένεια μου»[Fotos-Videos]

Share it:

Το μεσημέρι της Παρασκευής πέρασε από τον ανακριτή ο παραολυμπικονίκης, Βασίλης Τσαγκάρης, που σκότωσε για τα μάτια μιας γυναίκας– πιθανότατα της υπαλλήλου στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ- τον 47χρονο Μάριο Λουκόπουλο.

Ο δράστης υποστήριξε πως ήταν σε άμυνα, ενώ πρόσθεσε πως «είχαν προηγηθεί πολλά», τα οποία θα μάθουμε στις επόμενες ημέρες.

Ο Τσαγκάρης θα παρουσιαζόταν ως μάρτυρας στις 30 Μαρτίου ως μάρτυρας στο δικαστήριο για υπόθεση που αφορούσε στο πρώην ζευγάρι και όπως ισχυρίζεται, ο Λουκόπουλος δεν ήθελε κάτι τέτοιο και απειλούσε τον ίδιο και την οικογένεια του.

            Τι είπε ο παραολυμπιονίκης στον ανακριτή

Σύμφωνα με την κατάθεση του 39χρονου, το θύμα είχε πάει στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, αποφασισμένος να κάνει κακό, γι΄αυτό είχε το όπλο μαζί του.Πάνω στον καβγά, αυτό εκπυρσοκρότησε και τότε ο Τσαγκάρης βρήκε την ευκαιρία να το αρπάξει και πυροβόλησε τον 47χρονο τρεις φορές.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του, λίγα τετράγωνα μακριά από το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που έγινε το φονικό, ο 39χρονος ομολόγησε: «Εγώ τον σκότωσα, δεν το ήθελα, θόλωσε το μυαλό μου. Τσακωθήκαμε για προσωπικούς λόγους, ήρθε στο πρακτορείο με το πιστόλι και με απείλησε…

Φοβήθηκα, άρπαξα το πιστόλι και τον πυροβόλησα στο κεφάλι. Στην συνέχεια τα έχασα, δεν ήξερα τι να κάνω. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί τους είδα, αλλά έφυγα και έφτασα σπίτι μου».

                   Το θύμα είχε τη βιαιότητα μέσα του

«Ο δράστης αυτής της δολοφονίας με ειδικές συνθήκες που θα αναφερθούν στον ανακριτή, προέβη σε μία πάρα πολύ άσχημη πράξη. Χάθηκε ένας άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που από ότι φαίνεται στην προηγούμενη διαδρομή του, πρέπει να είχε στην συμπεριφορά του, στη βιαιότητα του και στον χαρακτήρα του πάρα πολλά προβλήματα. Βεβαίως και με κανένα τρόπο δεν έπρεπε να γίνει αυτή η ανθρωποκτονία τις λεπτομέρειες και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στον κύριο ανακριτή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του δράστη Πέτρος Μαντούβαλος.

«Η εικόνα που έχω είναι ότι ήταν σε άμυνα και υπήρχε πολύ σφοδρή αντιδικία σε επίπεδο βιαιότητως χαρακτήρα του θανόντος με τη σύζυγό του και σε σχέση με τα παιδιά του. Είχε απειλήσει την οικογένεια του δράστη, είχε απειλήσει την μητέρα του πολλαπλά και η μητέρα του είχε δει πολλές φορές ότι είναι σε κίνδυνο», συμπλήρωσε.

Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑ

Post A Comment:

0 comments: