Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΜΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΗ : Η ανάρτηση της από το κρεββάτι του πόνου [Foto]

Share it:

Λίγο μετά την πληροφορία πως ο Εισαγγελέας θα καλέσει τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου να καταθέσουν ώστε να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης «Τροχαίο Παντελίδη», έρχεται στο φως και η ανάρτηση της πρώτης στο διαδίκτυο.

Η Μίνα Αρναούτη, ανέβασε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του ΚΑΤ, με λεζάντα που πληροφορούσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το τελευταίο της χειρουργείο.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε το 8ο και τελευταίο χειρουργείο! Είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Ωστόσο, την περιμένει Γολγοθάς, καθώς o εισαγγελέας Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση και καλεί ως ύποπτες την ίδια και τη Φρόσω Κυριάκου για ψευδορκία και την Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Επίσης κάνει δεκτό το αίτημα της οικογένειας για συμπληρωματική εξέταση στο DNA που βρέθηκε στο τιμόνι, ενώ όρισε ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι συμβατά τα χτυπήματα που έφερε ο τραγουδιστής, με τη θέση του οδηγού καθώς οι ιατροδικαστές-τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας απεφάνθησαν ότι ήταν ασύμβατα με τη θέση του οδηγού.

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη, είναι η παρουσία ενός άντρα που βρισκόταν μπροστά στο μοιραίο δυστύχημα και θα κληθεί για κατάθεση.

Share it:

LIFESTYLE

LIFESTYLE GOSSIP

Post A Comment:

0 comments: