Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ : «Έξω από το πανεπιστήμιο, πούλησες τον λαό σου» ! [ Foto]

Share it:

Αν και κομμουνιστές, εξαπολύουν πολύ σκληρή κριτική στον Τσίπρα, που παρότι δηλώνει αριστερός, εξαπάτησε τον ελληνικό λαό.

Ο λόγος για το Μέτωπο Κομουνιστικής Νεολαίας Ιταλίας που ενόψει ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα σε πανεπιστήμιο της Ρώμης, με αφίσα τους φρόντισαν να του δείξουν τις διαθέσεις τους.

Στον τοίχο του Πανεπιστημίου, μια κόκκινη αφίσα με τον Έλληνα πρωθυπουργό να κρατά το κεφάλι του, η κομμουνιστική νεολαία γράφει:

«Όποιος πουλάει το λαό του δεν είναι ευπρόσδεκτος» καθώς και «εξαπάτησε τους Έλληνες για να συνεχίσει μετά τις αντιλαϊκές πολιτικές που επιβλήθηκαν από την ΕΕ, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ υπό τον εκβιασμό του δημόσιου χρέους. Από τον Τσίπρα δεν παίρνουμε μαθήματα».

Το μήνυμα του Μετώπου της Κομουνιστικής Νεολαίας στην επίσημη σελίδα της οργάνωσης σχετικά με την προγραμματισμένη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Πανεπιστήμιο Λα Σαπιέντζα της Ρώμης:

«Την Πέμπτη 23 Μαρτίου, ο Τσίπρας θα βρίσκεται στην Σαπιέντζα για να μιλήσει για την Ευρώπη και να διαδώσει ακόμα εκείνες τις ψευδαισθήσεις, με τις οποίες η κυβέρνησή του στην Ελλάδα -σε πλήρη συνέχεια των προκατόχων του- πέρασε αντιλαϊκά και κοινωνικής »σφαγής» μέτρα για να διασφαλίσει τα κέρδη των καπιταλιστών, εφαρμόζοντας ένα τρίτο Μνημόνιο και ετοιμάζοντας ένα τέταρτο. Πίσω από μία μάσκα «λαϊκή» και «Αριστερή», διέθεσε τις ελληνικές στρατιωτικές βάσεις στις ΗΠΑ, στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, συμμετέχοντας ενεργά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο».«Ο Τσίπρας και οι δυνάμεις της νέας σοσιαλδημοκρατίας όπως ο ΣΥΡΙΖΑ αποδυναμώνουν τη λαϊκή αντίσταση και αποπροσανατολίζουν τους νέους και τους εργαζόμενους κρύβοντας την ιμπεριαλιστική φύση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενισχύοντας την ψευδαίσθηση ότι στο εσωτερικό της και στον καπιταλισμό μπορεί να υπάρξει μία πολιτική ικανή να ικανοποιήσει τις βασικές ανάγκες της λαϊκής τάξης και να εγγυηθεί ένα αξιοπρεπές μέλλον. Δεν έχει σημασία πίσω από ποια μάσκα κρύβεται, ένας υπηρέτης των αφεντικών δεν μπορεί να μας δώσει μαθήματα, δεν είναι ευπρόσδεκτος. Έξω ο Τσίπρας από το Πανεπιστήμιο!».

Τα περισσότερα σχόλια υποστηρίζουν την κίνηση του κινήματος:

«Επιτέλους λίγη λογική. Το να λέει κανείς ότι ο Τσίπρας είναι Αριστερός, είναι βρισιά», «Κέρδισε τις εκλογές λέγοντας πως θέλει να φύγει από το ευρώ, κέρδισε το δημοψήφισμα για να φύγει από το ευρώ και μετά παρέμεινε σε αυτό. Σαν τον Σκετίνο (τον πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia που ναυάγησε) που μιλάει για διαχείριση κρίσης στο πανεπιστήμιο», «Δεν ντρέπεται που πρώτα τους έκανε να ψηφίσουν για το δημοψήφισμα και μετά τους έστειλε στο θάλαμο αερίων όταν ο λαός ήθελε να βγει από την Ευρώπη», «Να μείνει σπίτι του», είναι μερικά από τα σχόλια.

Ωστόσο δεν λείπουν αυτοί που θεωρούν πως η «επίθεση» είναι υπερβολική.
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: