Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

«Με αγάπη» στο Κίεβο η Demy ! [Videos]

Share it:

 Κοινό και κριτική επιτροπή  ψήφισαν «δαγκωτό» το «This is love» και... με τις ευλογίες των  ελληνικών  κοινοτήτων της ομογένειας,  η Ελλάδα με την Demy ταξιδεύει  για το Κίεβο  τον Μάιο στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision .

 To «This is love» σε σύνθεση-παραγωγή Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της αδελφής της ερμηνεύτριας, Romy Papadea και του John Ballard, ξεχώρισε και έγινε δημοφιλές λίγες μέρες πριν τον τελικό. Αφού η ΕΡΤ φρόντισε με το έξυπνο τέχνασμα της προπαγάνδας, να διαρρεύσει το τραγούδι εντελώς τυχαία, κάνοντας στο τηλεοπτικό κοινό μια μίνι μπουγάδα στο μυαλό για το τι θα ψηφίσει.Εκτός από τον κόσμο που συμμετείχε στη διαδικασία από την Ελλάδα, την ψήφο τους έδωσαν εκπρόσωποι των κοινοτήτων από το Βέλγιο, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γερμανία, την Αρμενία, την Ιταλία, την Αυστραλία, την Αυστρία και την Ουκρανία.

Το τελικό αποτέλεσμα προέκυψε κατόπιν ψηφοφορίας: το 70% της ψήφου του κοινού και το 30% της ψήφου της κριτικής επιτροπής των Ελληνικών κοινοτήτων της Ομογένειας.

Την βραδιά παρουσίασαν ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Έλενα Μπουζαλά.

Σημειώνεται ότι η ΕΡΤ θα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα έσοδα που προέκυψαν από τα SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις.

Τα άλλα δύο τραγούδια που διεκδίκησαν την ψήφο των τηλεθεατών ήταν:

  •  «Angels», σε σύνθεση - παραγωγή Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Ρώμης Παπαδέα.


                                           


  •    «When the morning comes around» σε σύνθεση - παραγωγή Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του John Ballard.Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού λοιπόν, στις 9 Μαΐου, η Demy θα ερμηνεύσει σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού το «This is love», διεκδικώντας την πρόκριση για τον τελικό, στις 13 Μαΐου, στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού.

Καλή επτυχία  Demy !

Καλή επιτυχία Ελλάδα !

Share it:

LIFESTYLE

LIFESTYLE GOSSIP

Post A Comment:

0 comments: