Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Διαψεύδει τη σχέση της με τον Bo η Μάρω Λύτρα: «Ήταν παιχνίδια της δισκογραφικής μου για να με εκμεταλλευτούν» (pics)

Share it:
Τις τελευταίες εβδομάδες τον γύρο του διαδικτύου κάνουν κάποιες παλιές φωτογραφίες της Μάρως Λύτρα με τον ράπερ Bo, που ερμηνεύτηκαν ως απόδειξη της μεταξύ τους ερωτικής σχέσης.

Η Μάρω Λύτρα ενημερώθηκε πρόσφατα για όσα γράφονται στην Ελλάδα και θέλησε να δώσει τις δικές τις απαντήσεις, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της.

Αιχμηρή και φανερά εκνευρισμένη, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με ένα κείμενο που έβαλε ως σχόλιο στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram:

«Φίλοι μου, με πληροφόρησαν οι συνεργάτες μου ότι πριν από λίγες μέρες σε κάποια site γράφουν πώς είχα σχέση με τον Μπο. Αν και δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Δεν είχα ποτέ σχέση με τον Μπο. Η μόνη σχέση που έχω με τον Μπο είναι αδερφική και φιλική. Τον ξέρω 17 χρόνια. Τον γνώρισα όταν είχα έρθει με τον Αλκαίο, πριν το Fame Story.
Aυτές οι φωτογραφίες είναι από live που κάναμε εκείνη τη σεζόν και αυτή που τράβηξε τις φωτογραφίες πούλησε τη συνεργασία μας ως σχέση. Όποια σχέση είχα τη ξέρατε από εμένα και αυτές που έλεγαν κατά καιρούς ήταν τα παιχνίδια της δισκογραφικής εταιρείας για να εκμεταλλευτούν το όνομά μου.
Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα σχέση μου για να διαφημίσω τον εαυτό μου και πλέον αν ξαναδώ τέτοια δημοσιεύματα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης».


Οι φωτογραφίες, πάντως, από το «live», είναι οι εξής…


Share it:

LIFESTYLE

LIFESTYLE GOSSIP

Post A Comment:

0 comments: