Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

Ελένη Βαίτσου : Χώρισε με τον Αχιλλέα και πίνει με τον Κεν το... «Μπρούσκο» της ;

Share it:

Κι ενώ κάναμε μαύρα μάτια για να τους ξαναδούμε μαζί ως ζευγάρι τον Αχιλλέα ( Ανδρέα Γεωργίου) και  την Μελίνα (Ελένη Βαίτσου) στην καθημερινή σειρά του ANT1  «Μπρούσκο», που υπογράφει η δαιμόνια Βάνα Δημητρίου τελικά αυτή η σχέση είναι κάτι σαν το γεφύρι της Άρτας που ολημερίς το χτίζαμε και το βράδυ γκρεμιζόταν...

Εδώ όμως δεν πρόκειται για απλό σενάριο ούτε καν επιστημονικής φαντασίας, αφού κάτι μαγειρεύεται από το καλοκαίρι που μας πέρασε ανάμεσα στην γοητευτική πρωταγωνίστρια  της σειράς Ελένη Βαίτσου και τον νεαρό παρουσιαστή της εκπομπής «Celebrity Life Game» Κεν Αλεξανδράτο.

Η «σούπα» μεταξύ τους έχει δέσει. Όπως ψιθυρίζεται οι δύο τους τα περνούν καλά για να μην πω καλύτερα...«από τα μάτια πιάνεται, στα χείλη κατεβαίνει...κι από τα χείλη στην καρδιά, ριζώνει και δεν βγαίνει».

Πάντως τόσο η Βαίτσου όσο και ο Αλεξανδράτος και να τους κρεμάσεις ανάποδα, δεν λένε κουβέντα για το τι συμβαίνει ανάμεσα τους.

Η ίδια απάντηση πάντα όταν τους ρωτούν: «φίλοι και μόνο». Πριν από λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε χαλαρό ενσταντανέ να απολαμβάνουν το απογευματινό τους καφεδάκι στην Γλυφάδα.

Τι; θέλετε κι άλλα; έπεται συνέχεια. Όσο για το «Μπρούσκο»; ραγδαίες εξελίξεις, ανατροπές και φυλακή .

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς  θα δούμε τον Αχιλλέα και τη Μελίνα ύστερα από την επανένωση τους να θέλουν να ζήσουν ήρεμα και μακριά από προβλήματα, ενώ χτίζουν νέα σύμβαση για τον έρωτά τους.

Έτσι λοιπόν ο Αχιλλέας με τη Μελίνα αποφασίζουν να βγουν λιγάκι έξω, όταν αντιλαμβάνονται ότι έχουν ξεχάσει τα κλειδιά από το σπίτι τους.

 Παίρνουν την απόφαση να επιστρέψουν πίσω και ο Αχιλλέας θα διαρρήξει το ένα παράθυρο του σπιτιού.

 Τότε τα πράγματα θα μπλεχτούν ακόμα περισσότερο, μιας και ειδοποιείται η αστυνομία και θα εμπλακεί στο συμβάν.

 Το αποτέλεσμα θα είναι να συλληφθεί ο Αχιλλέας με τη Μελίνα και θα πρέπει να ξεμπερδέψουν όλη αυτή την κωμική ιστορία που τους έστειλε στο τμήμα!Share it:

LIFESTYLE

LIFESTYLE GOSSIP

Post A Comment:

0 comments: