Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ : Αυτός είναι ο άντρας που την εξαπάτησε...

Share it:

Μια ιστορία έρχεται στο φως έστω και με καθυστέρηση λίγων χρόνων . Ένας άντρας μπήκε στην ζωή της Άντζυ Σαμίου, εντυπωσίασε, λεηλάτησε καιν στο τέλος έδωσε την απάντηση του με την απόλυτη σιωπή.

Η τραγουδίστρια μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook , ανοίγει ένα-ένα τα συρτάρια του μυαλού της  και καταγράφει στο χαρτί το «έγκλημα» που την καταρράκωσε...

 «Η ζωή το έφερε πριν μερικά χρόνια να μπει στη ζωή μου ένας απατεώνας και να ξεγελάσει για 3 μήνες εμένα την οικογένεια και τους φίλους μου ακόμη και δικηγόρους! Ο απατεώνας λοιπόν όταν είναι ευφυής αλλά χωρίς βεβαίως ηθικές αρχές, παίζει τέλεια το ρόλο του...τόσο τέλεια που τον πιστεύει κι αυτός ο ίδιος! Τα σκηνικά που έζησα εκείνο το διάστημα τώρα τα θυμάμαι και γελάω, αλλά εκείνη την εποχή είχα σοκαριστεί ,γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω πως υπάρχει τόσο θράσος, τόση ικανότητα υποκριτικής και τόση ικανότητα αυτόματης δημιουργίας σεναρίων!! Το έγκλημα ήταν καλά οργανωμένο! Ο άνθρωπος αυτός είχε τόσα έγγραφα με κρατικές σφραγίδες πολιτικών, αρχών, ακόμη και του πρωθυπουργού τότε, ώστε δεν μπορούσες να τον αμφισβητήσεις! Κάθε 10 λεπτά τον έπαιρναν στο κινητό πρόσωπα που προσφωνούσε "κύριε υπουργέ" "κύριε πρωθυπουργέ" "κύριε Βγενόπουλε" "κύριε Τσάκο" η πάλι στα αγγλικά κάποιον άραβα μεγιστάνα και μιλούσε για ώρα για δουλειές, συμβόλαια, συμβούλια στη βουλή και το γραφείο του πρωθυπουργού κλπ
Όπως είπα ήταν αναλυτικός, γλαφυρός και τα σενάρια που έφτιαχνε στο λεπτό (γιατί μπορεί να του έκανες ερωτήσεις ) φαίνονταν εντελώς αληθινά και ρεαλιστικά και φυσικά ευφυέστατα!!
Η εμφάνιση του ήταν δε τόσο σοβαρή με κύρος, προσεγμένο ντύσιμο, πολυτελές αυτοκίνητο, ευφράδεια λόγου,μορφωμένος, κατατοπισμένος σε πάρα πολλά ζητήματα! Ήξερε όλους τους επιχειρηματίες και τις διοικήσεις των γνωστότερων επιχειρήσεων! Από πουθενά δεν μπορούσες να τον πιάσεις!
Ήταν δε τόσο ηθικός!!!! Συνεχώς μιλούσε για την κακία που υπάρχει στον κόσμο και τους απατεώνες που καταστρέφουν την κοινωνία!
Χρησιμοποιούσε δε το "μου" σχεδόν πάντα.... πχ η πατρίδα μου, ο ουρανός μου, η κοινωνία μου κλπ
Στο πρώτο ραντεβού με πήγε στο ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και στο δεύτερο στο μουσείο των Μυκηνών, γιατί ήξερε πολύ καλά την αγάπη μου για την Ελλάδα και την περηφάνια μου για την ιστορία μας.....ήταν καλά διαβασμένος και προετοιμασμένος!
Πάντα όμως υπάρχουν κενά σημεία που αν δεν τα παραβλέψεις γοητευμένος από τα υπόλοιπα, σε οδηγούν στην αποκάλυψη του απατεώνα..... διότι η παροιμία που λέει "η πουτάνα θέλει να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει" είναι σοφή και ακριβής!!!
Έτσι παρατηρούσα κάποια στοιχεία που έρχονταν σε αντίθεση με τα λεγόμενα του! Ενώ ας πούμε το έπαιζε ηθικός και πατριώτης σε κάποιες στιγμές του ξέφευγε το "κοίτα την πάρτη σου" και "δε πάνε να χαθούν όλοι, εγώ να είμαι καλά" και ήταν συνέχεια ματιασμένος!
Ενώ φαινόταν άψογα και ακριβά ντυμένος  (από μαιμούδες στο μοναστηράκι όπως προέκυψε αργότερα) και απόλυτα ψύχραιμος και συγκροτημένος έτρωγε τα νύχια του  και τα δόντια του ήταν σε κακή κατάσταση.....
Ενώ αρχικά κερνούσε όλο τον κόσμο και δεν έχανε ευκαιρία να δείξει πόσο γαλαντόμος είναι, μετά από λίγο καιρό άρχισε να ελέγχει τις αποδείξεις στην καφετέρια για το παραμικρό σεντ!
Αυτά κι άλλα πολλά οδήγησαν στο μεγαλύτερο λάθος του, όταν κατάλαβε πως δεν μασούσα και δεν μπορούσε να μου φάει λεφτά, γιατί απλούστατα δεν με εντυπωσίαζαν όλα αυτά και δεν με ενδιέφεραν! Σκηνοθέτησε μια δήθεν δικαστική περιπέτεια και μια ληστεία εις βάρος του! Άμεσα μέσω του δικηγόρου μου (νάναι καλά) έμαθα πως τίποτα τέτοιο δεν είχε συμβεί κι αμέσως κατάλαβα πως είχα να κάνω με απατεώνα!
Τώρα πως μπήκε στη ζωή μου ένας τέτοιος άνθρωπος; Με τον χειρότερο και πιο εύκολο τρόπο!! Μέσω ενός ανθρώπου που εμπιστευόμουν και γνώριζα 30 χρόνια...του ασφαλιστή και οικογενειακού μου φίλου! Μαζί είχαν στήσει τη "δουλειά" !Αυτή ήταν η Κερκόπορτα για να με πλησιάσει και κερδίσει αρχικά την εμπιστοσύνη μου! Θεωρώ αυτή την ιστορία το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο που μου έλαχε,και τα μαθήματα που πήρα από αυτό εξαιρετικά!! Μετά τον Τάκη όλοι οι άλλοι απατεώνες απλά οδοντόκρεμες, γιατί έχουν παρόμοια μεθοδολογία αρκεί να παρατηρήσεις τα "κενά" και τα αδύνατα σημεία!! Κάνω αυτόματα τις συγκρίσεις με τον Σώρρα και έχω την εντύπωση πως είναι φίλοι, τόσο πολύ μοιάζουν στο παραμύθι και την Εγωμανία!
Αν έχεις την τύχη η την ατυχία να γνωρίσεις ένα τέτοιο κελεπούρι, δεν την ξαναπατάς ποτέ! Η πρώτη φορά είναι δύσκολη γιατί σου λένε αυτά που θέλεις να ακούσεις, σε βρίσκουν στη δύσκολη στιγμή, πατούν στην ανάγκη σου και σε κάνουν υποχείριο πριν καν το καταλάβεις!
Αυτά προς όλους τους φίλους και μη! Εύχομαι η προσωπική μου εμπειρία να αφυπνίσει κάποιους και κάποιους να τους προστατεύσει! »
Με την αγάπη μου
Άντζυ Σαμίου
Share it:

LIFESTYLE

LIFESTYLE GOSSIP

Post A Comment:

0 comments: