Εδώ Ακούμε Την Καλύτερη Μουσική Της Πόλης! Ακούμε FRESH RADIO Athens
Αν θέλεις να ενεργοποιηθεί ο player και να ακούσεις το καλύτερο iRadio της πόλης απλά πάτα play !

ΘΡΙΛΕΡ: Ψάχνουν να μάθουν πως «έσβησε» το αγγελούδι τους στην εντατική...

Share it:

Ώρες οδύνης και πένθους για μια οικογένεια από το Ηράκλειο που είδε το αγοράκι της να «σβήνει» μέσα στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και τώρα διερευνούν τα αίτια του θανάτου του.

Το μόλις 16 μηνών αγοράκι παρουσίασε, στις 13 Φεβρουαρίου, ένα πρόβλημα που λόγω της οξείας του μορφής, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Όμως το μωρό παρουσίασε επιπλοκές στην εξέλιξη της κατάστασης του κι επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα να αποφασιστεί, μια μέρα μετά η εισαγωγή του στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, αυτές τις 40 ημέρες, το μικρό αγοράκι δεν μπόρεσε να ανακάμψει ποτέ και μάλιστα πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε στην οικογένεια πως η κατάσταση ήταν πλέον μη αναστρέψιμη .

Μάλιστα οι γονείς μέσα στον πόνο και την οδύνη τους βρήκαν τη γενναιότητα να αποφασίσουν να δωρίσουν τα όργανα του βρέφους και μάλιστα ενημερώθηκε άμεσα ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων.

Ωστόσο, λόγω της πολυήμερης παραμονής του μωρού στη ΜΕΘ, τα όργανα του είχαν υποστεί αλλοιώσεις και τελικά δεν κατέστη δυνατή η λήψη τους.

Τελικά το άτυχο μωρό υπέκυψε.

                      Ψάχνουν ευθύνες 

Στο μεταξύ, λίγο πριν τις 9 χθες το βράδυ, ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή, στη σορό του άτυχου βρέφους, παρουσία πραγματογνώμονα της οικογένειας, της ιατροδικαστή Ελπίδας Σπανουδάκη.

Η οικογένεια, νωρίτερα, είχε ζητήσει από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές, να επιτρέψουν την παρουσία της δικής της πραγματογνώμονα στην νεκροψία, επιθυμώντας να διερευνηθεί εάν υπάρχουν ευθύνες των γιατρών για τον χαμό του μωρού της.

Η ιατροδικαστής κ. Σπανουδάκη, επισήμανε ότι θα περιμένει τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, πριν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα.

Εν τω μεταξύ ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Γιάννης Τασόπουλος διευκρίνισε  πως περιμένει τη  νεκροτομή πριν προβεί σε ανακοινώσεις.

Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

0 comments: